ע"פ השמועות שרווחות כאןהשאלה החזקה היא מה מתכננים לנו חיזבאללה?
אם יירו טיל אחד לכיוון מירון, אני מפחד שגם השנה חלילה אין לנו הילולא...
טיעון מעניין מאד אבל עזוב אם אתה רוצה אני יכול כבר עכשיו לנאום לך את נאום הניצחון של ביבי ושל הניה אחרי הסיבוב העכשוויע"פ השמועות שרווחות כאן
בלווית הרב יורם היה מתיחות בטחונית קשה ובכ"ז לא נורתה ולו רקטה בזמן מלחמה
מניח או שמישהו דואג להעביר מסר חריף שישבו בשקט
התחושה של הרבה היא שה'ברוגז' של בנגביר מתואם עם ביבי (מהרבה סיבות),זה דמיון שלי או שיתכן ובן גביר שיחק אותה בשביל ביבי לעשות אותו לשמאלן שלא יעשה כלום כדי לתת לבכירי הג'יה"ד לצאת ממחבואם?
פרשנות ששמעתי מכתב צבאי ותיק -רק אני חושב שהסיבה שטרם הגיעה תגובה רצינית היא אולי בגלל שבס"ד כוחות הבטחון מנעו אותה?
ממש לא הכרחי שהכל נובע משיקולים כבדי משקל, יכול להיות שפשוט אין שם כרגע סמכות או שהטילים שהוכנו למטרה זו הושמדו וכדו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: