בטחוני מבצע בעזה • מגן וחץ

מצב
הנושא נעול.

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
FvpX0OWXsAQz_U3

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
השאלה החזקה היא מה מתכננים לנו חיזבאללה?
אם יירו טיל אחד לכיוון מירון, אני מפחד שגם השנה חלילה אין לנו הילולא:(...
ע"פ השמועות שרווחות כאן
בלווית הרב יורם היה מתיחות בטחונית קשה ובכ"ז לא נורתה ולו רקטה בזמן מלחמה
מניח או שמישהו דואג להעביר מסר חריף שישבו בשקט
או שחלילה תתאר מצב שנורית רקטה לכיוון מירון ונהרגים 150 איש
אין סרט שלא תהיה כניסה קרקעית מיידית ולכן כרגע הסבירות שחיזבללא יירה בל"ג בעומר נמוך

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ע"פ השמועות שרווחות כאן
בלווית הרב יורם היה מתיחות בטחונית קשה ובכ"ז לא נורתה ולו רקטה בזמן מלחמה
מניח או שמישהו דואג להעביר מסר חריף שישבו בשקט
טיעון מעניין מאד אבל עזוב אם אתה רוצה אני יכול כבר עכשיו לנאום לך את נאום הניצחון של ביבי ושל הניה אחרי הסיבוב העכשווי;)

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
מב"ב ברבע שעה האחרונה יוצאים אוטובוסים

תורה שבע"פ

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מבזקן בחזית:

עוצמה יהודית חוזרים לשגרה: השר בן גביר, "מברך את ראש הממשלה על הפעילות היזומה בעזה. מדובר בהתחלה יפה. הגיע הזמן לשינוי המדיניות בעזה". חה"כ אלמוג כהן הודיע כי הוא סוגר את לשכתו בעיר שדרות ויחזור להצבעות, לאחר כשבוע ימים

מבצע מגן וחץ: הערכה היא כי לקראת השעה 08:00, תגיע תגובת הג'יהאד, שעה בה יותר אזרחים נעים מחוץ לבתים. הנחיות פיקוד העורף בעוטף להישאר קרובים למרחב מוגן כל העת. טיסות בנתב"ג שינו מסלול מחדש לירי טילים ארוכי טווח

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
זה דמיון שלי או שיתכן ובן גביר שיחק אותה בשביל ביבי לעשות אותו לשמאלן שלא יעשה כלום כדי לתת לבכירי הג'יה"ד לצאת ממחבואם?
התחושה של הרבה היא שה'ברוגז' של בנגביר מתואם עם ביבי (מהרבה סיבות),
אבל אני לא כלכך חושב כך בגלל שבנגביר 'יצא פיתה' כשבתקשורת פימפמו שביבי לא מוכן לצרף אותו לישיבות הביטחוניות, כמו ילד קטן שההורים לא רוצים שהוא יידחף לשיחה שלהם..

נערך לאחרונה ב:

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
רק אני חושב שהסיבה שטרם הגיעה תגובה רצינית היא אולי בגלל שבס"ד כוחות הבטחון מנעו אותה?

ממש לא הכרחי שהכל נובע משיקולים כבדי משקל, יכול להיות שפשוט אין שם כרגע סמכות או שהטילים שהוכנו למטרה זו הושמדו וכדו'.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
דיווחים על מסוקים וכטמ"מים שמשתתפים בפעילות בשכם. לפי הדיווחים הערביים, לא נראתה כמות כזו גדולה של כוחות בשכם מזה חודשים רבים.

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
רק אני חושב שהסיבה שטרם הגיעה תגובה רצינית היא אולי בגלל שבס"ד כוחות הבטחון מנעו אותה?

ממש לא הכרחי שהכל נובע משיקולים כבדי משקל, יכול להיות שפשוט אין שם כרגע סמכות או שהטילים שהוכנו למטרה זו הושמדו וכדו'.
פרשנות ששמעתי מכתב צבאי ותיק -
זו ההנחה במערכת הבטחון: היות והם מתכננים הלוויות-הסתה המוניות, סביר שהם מעדיפים לשמור בינתיים על שקט עד אחרי הלוויות ל-14 הנרצחים, ולירות בערב.
מה גם, שבחשיכה הם יותר מוגנים בשעת הירי.
אם צפוי ירי מצפון - לדבריו האיראנים הם אלו שיחליטו, ואי אפשר לדעת כעת.
הוא מציין שהסיבה שהוחזרה השגרה במירון, היא העובדה שהמסה הגדולה של הקהל היה כבר בלילה (או כך לפחות שכנע אותם פרוש...), ואין כאן סיכון מוגזם.

א1122

משתמש מקצוען
יועמשי"ת: במענה לפניות כתבים הרינו לעדכן כי לאחר שהוצגה ליועצת המשפטית לממשלה תמונת המצב הרלוונטית של הערכות גורמי הבטחון מצאה היועמשי"ת לממשלה כי בהתאם להוראות החוק אין צורך בכינוס הקבינט כדי לנקוט בפעולה הצבאית

י"כ

משתמש מקצוען
׳ווינט׳: בן גביר מודר מחשש שיפלוט מידע שיסכן את המבצע.
נעם אמיר: אם חמור כמוני ידע על המבצע הזה ביום שישי בצהרים אז או שבן גביר ידע גם ועשה סיבוב על האירוע הזה, או שהוא לא ידע והוא לא רלוונטי בממשלה הזו. מה זה אומר עליו אם המדינה נערכת למבצע צבאי עם נפיצות פנים ארצית ושר הביטחון הלאומי לא יודע? כך או כך הוא יוצא נפסד.
אנה ברסקי: ב- 10.30 הערכת מצב ביטחונית אצל רה״מ.​

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה