נראה לי שכןקיים?
נראה לי שכןקיים?
אזל מהמלאיקיים?
יש פתרון?האתר נתקע ונופל
ספרים שווים, אבל..
לא יכולה לעזור לך,לא ממאתי לדעת להכנע
מי מוצא לי?
אז למה שלא יהיה פתוח בנטפרי?אין כלום במלאי
מויקיפדיה : תנועת הנשים הנכנעות קבלה השראה מספר, "לדעת להיכנע"לא יכולה לעזור לך,
אבל ספר מומלץ בחום!
השם אולי נשמע קיצוני, אבל זה העיקרון הבסיסי בספר -מויקיפדיה : תנועת הנשים הנכנעות קבלה השראה מספר, "לדעת להיכנע"
לא ממאתי לדעת להכנע
מי מוצא לי?
אני רוצה, בכמה את מוכרת ? ומאיזה איזור את בארץ? אם רלוונטי אשלח לך מייל/טלפון לתקשר איתייש לי למכור לך.
קראתי בו פעמיים/שלוש
אשמחיש לי למכור לך.
קראתי בו פעמיים/שלוש
אני מב"באני מחולון. יש מצב להעביר לבני ברק/אלעד
אבדוק כמה עלה לי ואמכור בחצי..
כי זה ממש ממש חדש..
בטוח?אגב, הספר הזה הוא לנשים בלבד
כמה עולה הספר הזה עכשיו באתר?ספר מרתק ומחכים מאוד, לדעתי מומלץ פי מאה מ'גברים ממאדים ונשים מנוגה', שגם עוסק בזוגיות.
חכו למבצעי חנוכהכמה עולה הספר הזה עכשיו באתר?
לא אמרו שעכשיו הכל ב25?חכו למבצעי חנוכה
או לחודש הספר ביוני
אז זה יכול לעלות 30-40
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: