עד אתמול בחצות הלילהאבל
לא אמרו שעכשיו הכל ב25?
עד אתמול בחצות הלילהאבל
לא אמרו שעכשיו הכל ב25?
אכן כך גם אני סבורבטוח?
אני חושב שהפילסופיה של הספר יכולה לעזור לשני המגדרים.
יש לא מעט ספרים של נכריים, שקיבלו השראה או לפעמים העתקה ממושגים והשקפה ביהדות,אם המחברת לא הייתה נכריה הייתי אומר שההשראה שלה מהיהדות
בנושא הזה גם ביהדות יש רבים שפרשו אותה בצורה שונה לטוב ולמוטביש לא מעט ספרים של נכריים, שקיבלו השראה או לפעמים העתקה ממושגים והשקפה ביהדות,
חלקם מאד מוכרים, ומאד מצליחנים, שלקחו את הפילוסופיה העיקרית שלהם מספרי רבותינו בעלי המוסר זי''ע.
יש משפטים של הרש"ר הירש שהיא כמעט מצטטת אותם,גם אתם חשבתם שההשארה לספר היא יהדות?
לר' נח יש ספר שמתעסק בזה? לא מכיר ?!יש משפטים של הרש"ר הירש שהיא כמעט מצטטת אותם,
חלקם מפירושו על התורה וחלקם מיסודות החינוך.
מצאתי שם עוד כמה נקודות מספרי השקפה אחרים, כמו הרב וינברג וכו'.
בתוך החוברות שהיו יוצאים בשנות ה80 לסטודנטים הוא מקיף כמעט כל נושא יהודי השקפתי,לר'
לר' נח יש ספר שמתעסק בזה? לא מכיר ?!
יש לכם את זה? נמצא באוצר החכמה?בתוך החוברות שהיו יוצאים בשנות ה80 לסטודנטים הוא מקיף כמעט כל נושא יהודי השקפתי,
לא יודע האם יצא בספר.
יש את זה באוני' בר אילן וכדומה,יש לכם את זה? נמצא באוצר החכמה?
בגבעת רם גם יש?יש את זה באוני' בר אילן וכדומה,
אפשר לבקש לקבל את זה לקריאה בספריה.
לא יודע האם יש שם, לא ביקרתי שם.בגבעת רם גם יש?
מה השם?
לבנתיים אני מחטט באתר שלהם יתכן ואני אמצאלא יודע האם יש שם, לא ביקרתי שם.
ואת השם... כבר עברו כמה שנים טובות, אנסה להזכר.
אשמח לקנות - אני הראשונה שבקשתי...אני מחולון. יש מצב להעביר לבני ברק/אלעד
אבדוק כמה עלה לי ואמכור בחצי..
כי זה ממש ממש חדש..
או להיפך....חלקם מאד מוכרים, ומאד מצליחנים, שלקחו את הפילוסופיה העיקרית שלהם מספרי רבותינו בעלי המוסר זי''ע.
הפילוסופיה לא מתאימה במלואה לשני המגדריםבטוח?
אני חושב שהפילסופיה של הספר יכולה לעזור לשני המגדרים.
במלחה ראיתי שולחן שלם מחוץ החנות ב25 ש"חאיך אפשר שנטפרי יפתחו ללילה אחד, חבל לי...
אני זקוק לכמה וכמה ספרים, חבל לי לשלם 100 שקל לספר.
הדלק מבני ברק יעלה לי יותר,במלחה ראיתי שולחן שלם מחוץ החנות ב25 ש"ח
היא הציע לי ...אם לא שמתם לב...אני רוצה, בכמה את מוכרת ? ומאיזה איזור את בארץ? אם רלוונטי אשלח לך מייל/טלפון לתקשר איתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: