ברוראם מבטלים ומתחילים מחדש את המנוי מקבלים הנחה כך ראיתי באשכול אחר
ההנחה בפריפיק למי שמבטל היא רק 30%, המבצע השנתי בבלאק פריידי הוא 50% בדרך כללברור
רק לא מופיע באתר שלהם שום מבצע - מה שאני רואה
יש לי מנוי חודשייםההנחה בפריפיק למי שמבטל היא רק 30%, המבצע השנתי בבלאק פריידי הוא 50% בדרך כלל
אם יש לכם מנוי שנתי כנראה לא משתלם לכם לבטליש לי מנוי חודשיים
יש כזה דבר לבטל בשביל המבצע
בשנת 2022 עשיתי מנוי ממייל X בטלתי את המנוי בסוף 2022ההנחה בפריפיק למי שמבטל היא רק 30%, המבצע השנתי בבלאק פריידי הוא 50% בדרך כלל
מניסיון שלי - התשובה חיוביתהאם אני יכולה כרגע לחדש עם מייל X שלא היה פעיל שנה?
אכן עכשיו פריפיק פרסמו את המבצעודרך אגב מי שמעוניין/ת לדעת, שלחתי להם פנייה עם שאלה האם יש השנה הנחת בלאק פריידי.
וזה התשובה שקבלתי
בהצלחה
למשך כמה זמן המבצע?
26/11למשך כמה זמן המבצע?
שלחו היום במייל את הפרטים, ניתן לפנות אליהםבפונטביט יש צפי למבצעי בלאק פריידי??
תודהמבצעי בלאק פריידי של אדובי כבר כאן!
45% הנחה על Creative Cloud - כל היישומים
Adobe: Creative, marketing and document management solutions
Adobe is changing the world through digital experiences. We help our customers create, deliver and optimize content and applications.adobe.prf.hn
לסטודנטים ומורים (ע"פ התקנון) - 70% הנחה
Adobe: Creative, marketing and document management solutions
Adobe is changing the world through digital experiences. We help our customers create, deliver and optimize content and applications.adobe.prf.hn
המבצע בתוקף עד 24/11/2023
נ.ב. אם יש לכם מנוי יתכן שתצטרכו לבטל אותו באמצעות צ'אט עם נציג כדי לקבל את מחיר המבצע
מישהו יודע להגיד לי מה המחיר של המבצע בפריפיק?המבצע השנתי בבלאק פריידי הוא 50% בדרך כלל
נראה שזה תשלום חד פעמי וכמובן לכבות את האפשרות לחידוש אוטומטי כמו שכתב @אלעזר 1מישהו יודע להגיד לי מה המחיר של המבצע בפריפיק?
זה תשלום חד פעמי למנוי של שנה שלמה או תשלום אחד ועוד תשלומים חודשיים?
אשכול 'מנויי freepik - ודאו שחידוש המנוי האוטומטי כבוי' https://www.prog.co.il/threads/מנויי-freepik-ודאו-שחידוש-המנוי-האוטומטי-כבוי.926845/
תודה,נראה שזה תשלום חד פעמי וכמובן לכבות את האפשרות לחידוש אוטומטי כמו שכתב @אלעזר 1
כאן:
מצורף תמונת מסך:
צפה בקובץ המצורף 1504821
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: