זה לא כזה פשוט ומדויקאפשר לקנות בהטבת יום הולדת מוצר ב1000 ולממש את ההטבה ואחרי יום יומיים להחזיר ולקבל זיכוי
וחודש אחרי להשתמש בכרטיס+ הזיכוי מההחזר.
זה לא כזה פשוט ומדויקאפשר לקנות בהטבת יום הולדת מוצר ב1000 ולממש את ההטבה ואחרי יום יומיים להחזיר ולקבל זיכוי
וחודש אחרי להשתמש בכרטיס+ הזיכוי מההחזר.
ולקבל מוצר בערך של 1000 שח, יהיה צורך להוסיף 300 שחהזיכוי יהיה על 700 שח...
את יכולה לרכוש מוצר בשווי 1000, ולקבל תמורתו זיכוי.ההנחה עצמה ודאי שאי אפשר לפצל
כוונתי אם בקנית מוצר יקר, כמו עגלה לדוג' שעולה 2000 ש"ח
האם אפשר לפצל את התשלום ל1000ש"ח בחודש הראשון, עם הנחת יום הולדת
ו 1000ש"ח בחודש השני שאז בפועל לוקחים את המוצר, והתשלום עם כרטיס אחר של הטבות (כמו גיפט כארד, הסתדרות המורים וכד')
וודאיהאם יש כפל הנחות :
יום הולדת ומבצעי נובמבר ?
תודה !
ההטבה לא תקפה באתרמחפשת מישהי עם הטבת יומולדת באוקטובר או נובמבר שלא מימשה אותה בשילב עדיין ותוכל לתת לי לממש אותה ובתמורה תקבל את הנקודות..
לי ישמחפשת מישהי עם הטבת יומולדת באוקטובר או נובמבר שלא מימשה אותה בשילב עדיין ותוכל לתת לי לממש אותה ובתמורה תקבל את הנקודות..
לי יש בנובמברמחפשת מישהי עם הטבת יומולדת באוקטובר או נובמבר שלא מימשה אותה בשילב עדיין ותוכל לתת לי לממש אותה ובתמורה תקבל את הנקודות..
אפשר בכל חנות עד 1000 שח פעם אחת בכל החודש.האם אפשר לממש הטבת יום הולדת באתר של שילב?
פלייס עכשיו השני ב70%יש כבר בפוקס, פלייס וכו'
קונים ב300 משלמים 200?
עד 500 בכל חנותאפשר בכל חנות עד 1000 שח פעם אחת בכל החודש.
מאיפה את?לי יש
אוקטובר
לא קונה בשילב
כמובן אם מי שבקשה קודם לא תרצה בסוףמאיפה את?
יכול להיות שאני ארצה
בני ברקמאיפה את?
יכול להיות שאני ארצה
איזה אזור?בני ברק
עד 500 שח הנחה?עד 500 בכל חנות
ולמי שיש את הכרטיס אשראי (VIP) יכולה עד 1000 שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: