רשתות מבינים במחשבים כנסו דחוף

קולי שמעת

משתמש פעיל
קניתי מחשב חדש והגדרתי בו סיסמה והתקנתי את התוכנה של נטפרי עכשיו כיביתי וכשניסיתי להדליק זה מנסה להיכנס לי בעמוד הנעילה לאיזה דף באתר מייקרוסופט וזה כותב לי שם שאין חיבור לאינטרנט ובעצם כן יש. כנראה נטפרי חוסמים את זה וזה דורש כדי להיכנס למחשב להיכנס לעמוד הזה. מה אני עושה?????

שם דומיננטי

משתמש רשום
קניתי מחשב חדש והגדרתי בו סיסמה והתקנתי את התוכנה של נטפרי עכשיו כיביתי וכשניסיתי להדליק זה מנסה להיכנס לי בעמוד הנעילה לאיזה דף באתר מייקרוסופט וזה כותב לי שם שאין חיבור לאינטרנט ובעצם כן יש. כנראה נטפרי חוסמים את זה וזה דורש כדי להיכנס למחשב להיכנס לעמוד הזה. מה אני עושה?????
הקו אינטרנט של נטפרי?

אחד הלויים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
קרא לי לאחרונה
מנטפרי הנחו אותי לעשות את התהליך כמה פעמים
עד שהמייקרוסופט מתייאש ממך ואומר לך לעשות את זה מאוחר יותר

סופרוב

משתמש פעיל
באופן כללי כדאי תמיד בבעיות כאלו לפנות טלפונית לשירות לקוחות של נטפרי.
יודעים שם את העבודה.

ישא ברכה

משתמש פעיל
עשית את החיבור הראשוני בין המחשב לנטפרי? (1.2.3.4 בדפדפן)

קולי שמעת

משתמש פעיל
עשית את החיבור הראשוני בין המחשב לנטפרי? (1.2.3.4 בדפדפן)
כן
קרא לי לאחרונה
מנטפרי הנחו אותי לעשות את התהליך כמה פעמים
עד שהמייקרוסופט מתייאש ממך ואומר לך לעשות את זה מאוחר יותר
איזה תהליך? ללחוץ כל הזמן על נסה שוב?

קולי שמעת

משתמש פעיל
אין לי דרך
אני מדליק את המחשב לוחץ על כניסה נפתח דף עם הלוגו של מייקרוסופט וזה כותב רק רגע…. ואז אין חיבור לאינטרנט. וכפתור של נסו שוב שכמובן לא עושה כלום חוץ מלהשוות.

פפממ

משתמש רשום
תנסי ללחוץ על הכפתור שמכבה ומדליק את המחשב למשך 20 שניות

ant

משתמש פעיל
@קולי שמעת יש על המחשב (רק) חשבון מייקרוסופט? (הבנתי נכון שזה חשבון מייקרוסופט ולא מקומי?)

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה