ב xr יש אינטרנט מעצמו הבעיה שהקליטה עד 100 מטר ולכן אני משתמש בראוטר אבל בכללי לא צריך
לא ,כי זה לא באמת רשת אלא רק מקשרראוטר לא דורש שקע טלפון???
הדברים האלה מטורפים...
השאלה כמה שווה להשקיע אם בסופו של דבר לרוב אני לא מנגן עם עוד הרבה כלים - אני קלידן. יש באמת הבדל משמעותי?
בדיוק, נגעת בנקודת ההתלבטות שלי - מצד אחד אני כן יודע בגדול להשתמש באפקטים ןEQ וכאלה, אני עובד קצת עם תוכנת הפקה, אבל מצד שני אני לא הכי חזק בתחום... זמר שעבד איתי החמיא לי על הנגינה, אבל אמר לי שכל עוד אין לי מיקסר זמרים לא יקחו אותי.אגב, הפלת פה שאלה חזקה. השאלה אם סאונד זה נקודה שחזקה אצלך.
אם אתה סבור שתדע לנצל את הכלי - זה שווה, כי אתה ממש לא תשמע הרבה יותר טוב, וזמרים שיעבדו אתך יהנו וימליצו.
ואם לא (לא שאתה לא טוב, רק שסאונד זו לא הנקודה החזקה שלך) - חבל להוציא כסף על דבר שלא באמת יקדם אותך.
המיקסר עצמו הוא רק מכשיר. הוא לא מעצב עבורך סאונד. אז להשקיע בשביל להשאיר הכל על דיפולט (או יותר גרוע, להשתמש בלי לדעת מה אמורים לעשות) זה ממש לא כדאי.
ובאמת באמת שאין מה להחפז בקניית הציוד. במוקם או במאוחר אתה תגיע לשם...
אם אתה חושב שיש לך את זה - לך על זה.בדיוק, נגעת בנקודת ההתלבטות שלי - מצד אחד אני כן יודע בגדול להשתמש באפקטים ןEQ וכאלה, אני עובד קצת עם תוכנת הפקה, אבל מצד שני אני לא הכי חזק בתחום... זמר שעבד איתי החמיא לי על הנגינה, אבל אמר לי שכל עוד אין לי מיקסר זמרים לא יקחו אותי.
אז סביר להניח שאם אקנה דיגיטלי לא אנצל אותו מיד במאה אחוז, ואולי גם אחרי כמה חודשים, אבל אולי זה שווה השקעה על פני משהו פשוט יותר. מה אומר?
זהו, שההגברה שלי..אם אתה חושב שיש לך את זה - לך על זה.
רק תחפש אופציות שזה ישתלם יותר. אולי דרך ההגברה שאתה עובד איתה.
נדמה לי שיש כאלו שמסכימים לקנות לך איזה מיקסר שתרצה בתמורה להבטחה לעבוד איתם.
או אולי הוא ירצה להשקיע יחד איתך, ובתמורה תהיה לך עדיפות בשימוש במיקסר הזה על פני לקוחות אחרים.
לי יש מערכת קומפלט שאני מוכר אם אתה מעוניין דבר איתי ב035092653 וזהו, שההגברה שלי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: