אם זה מה שהוא ענה לך, יש לו כנראה טעות.שאלתי בודק והוא אמר שהם עכשיו גמרו לבדוק את המועד של אדר, ולפני חודש הוא אמר שעוד לא התחילו לבדוק של ניסן, ואפי' אם יבדקו לא יהיה תוצאות לפני אדר
באדר הקודם לא היו מבחנים, והתוצאות של ניסן כבר הגיעו מזמן.
אם זה מה שהוא ענה לך, יש לו כנראה טעות.שאלתי בודק והוא אמר שהם עכשיו גמרו לבדוק את המועד של אדר, ולפני חודש הוא אמר שעוד לא התחילו לבדוק של ניסן, ואפי' אם יבדקו לא יהיה תוצאות לפני אדר
וואו זה מידע חשוב מאין כמוהו.לפי מידע פנימי שאני קיבלתי המבחנים של מועד חשוון יערכו בסוף חודש טבת בערך
מה זה מבחני פתע? הם לא יכולים לעדכן נורמלי זמן לפני??לפי מידע פנימי שאני קיבלתי המבחנים של מועד חשוון יערכו בסוף חודש טבת בערך
אכן, השירות מחפיר.אולי זה מגלה שלא מתכוונים לעשות מבחן באדר, ולרכז אותם רק בטבת-שבט?
בכל אופן, כל הסיפור הזה לא הגיוני: תאריכים לא מתוכננים מראש (גם לפני הפתאת המלחמה), דרכי תקשורת, אפשרות לדבר איתם רק שעות בודדות בשבוע, זמני בדיקת מבחנים לפחות 5 חודשים (בינתיים) שמונעים מהנבחנים להתארגן. {אגב, במבחן אב, אחד מהמנהלים שלהם הפריע באמצע המבחן להודיע שהם ימהרו לבדוק...}. ועל כל זה משלמים אגרה יותר מ 400 שח למבחן!.
האם כך נראים הדברים במבחנים של הרופאים, של האחיות , של רואה חשבון, של עורכי דין, של השופטים...???
מטרתי לא להתלונן סתם, אלא לשאול כולם : האם יש למישהו חבר של חבר של בן דוד של שכן וכו' של מישהו שיכול להשפיע על מקבלי החלטות שלהם, הרבנים, מנהלים, ח"כים וכו' ולהסביר להם לטירדה שגורמים לאלפי נבחנים ששואפים לתעלות בלימוד התורה שלהם, ונתקעים מפני השטויות האלו?
בתקוה שמישהו יהפוך הדברים לתועלתיים.
נשמע אדם משכמו ומעלהמלכיאלי
לא ידחו גם את מועד ניסן?תבורך.
וואו עוד הרבה זמן.
יצא להם טוב שיש אדר ב', כך שיש חודשיים הפרש למועד ניסן
למישהו יש איזשהו עדכון על זה?והלוואי שנקבל תשובות על אב עד אז
יש למישהו מושג למה העיכובים המטורפים האלו?יש שמועות לא מאומתות שהעבירו את המבחנים לבודקים של בית דין של מעלה.
כך יוצא בעצם שרק אחרי 120 נדע את התוצאות. אם מסתכלים על זה בעיניים של אמונה, זה משתלם - להיות רב עיר של אחת מעיירות העולם הבא, ולא של העולם הזה!
למי אפשר לפנות? או יותר נכון, איפה אפשר להפוך שולחנות?גם אני נרשמתי לשבט.
ולא, לא נראה לי שלמישהו אכפת מהמבחנים האלו, ואני מדבר בשיא הרצינות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: