אמוציונלי, זה יותר עם רגשותהיי לפני שכולם מזדהים
משהו פה יכול להסביר את המילים של התוצאות כמו
אמבציונלי (ראיתי בחיפוש בגוגל.. שזה קשור לקשב וריכוז..)
אמוציונלי וכו
תודה
כולם ככה, לא להתרגש....אין דברים כאלה!
הם אומרים שאני מזן נדיר- תמיד הרגשתי ככה
סוף סוף יש לי אישור לזהצפה בקובץ המצורף 643869
כנ"לצפה בקובץ המצורף 643884
זה מה שיצא לי.
עשו חשבון פשוט שאין אנשים קיצוניים כל כך ולכן מי שמסכים עם הכל או להפך חייב להיות הרפתקן כזה שבודק גבולות, לא?יצא 'מפקד'. החיילים כנראה עוד לא התגייסו..
ניסיתי אח"כ רק בשביל האתגר להסכים על הכל, ולשלול את הכל, בשניהם יצא 'הרפתקן'. תכל'ס...
אהבתי.........מצו"ב קישור מדהים של מבחן אישיות עם תוצאות מענינות, ומשעשעות, (ואמיתיות).
https://www.google.com/url?q=https://www.16personalities.com/he/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA&sa=D&source=hangouts&ust=1588161224517000&usg=AFQjCNE1ugA7ggY4yuuCBkZGrf8Ac1efgQ
אניעוד מישהו יצא לוגיסטיקאי?...
אולי אם יושבת עליהם תולעת ורודהספרים זה משהו 'לא קונבנציונאלי' ו'לא ברור'?..
אגב @B123
הם טוענים שגם אני מזן די נדיר -4% מהאוכלוסיה
אני "מנהלת"איפה ה11% מנהלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: