יפה, ואני עוד הרגשתי מיוחדת כי אני שייכת ל2 אחוז בלבד.אני ביחד עם הפחות מאחוז ה''סנגורים'' מי עוד???
והייתי רוצה להעלות כאן את האישיות שלי אך אינני יודע איך לעשות את זה
צילום מסך ואז עושים צרף קובץאני ביחד עם הפחות מאחוז ה''סנגורים'' מי עוד???
והייתי רוצה להעלות כאן את האישיות שלי אך אינני יודע איך לעשות את זה
איפה רואים כמה אחוזים כמוני יש?יפה, ואני עוד הרגשתי מיוחדת כי אני שייכת ל2 אחוז בלבד.
טוב, זו הרגשה פרוטגוניסטית
כשהם מרחיבים על האישיות היה כתוב גם את זהאיפה רואים כמה אחוזים כמוני יש?
איך עושים צילום מסך???צילום מסך ואז עושים צרף קובץ
יאוו לא ראיתי את ההרחבה בכלל!תודהכשהם מרחיבים על האישיות היה כתוב גם את זה
תוכנה חינמית קלה ופשוטהאיך עושים צילום מסך???
ליד F12 יש מקש בשם PRTSC SYSRQ או משו דומה או רק מילה אחת מזה ואז לוחצים על המקש של ההתחל במקלדת [ליד הALT שבצד שמאל] ועליו וזה מצלם מסך... מקווה שהובנתי.איך עושים צילום מסך???
אפשר הסבר למה זה לא נפתח המבחן???מצו"ב קישור מדהים של מבחן אישיות עם תוצאות מענינות, ומשעשעות, (ואמיתיות).
https://www.google.com/url?q=https://www.16personalities.com/he/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA&sa=D&source=hangouts&ust=1588161224517000&usg=AFQjCNE1ugA7ggY4yuuCBkZGrf8Ac1efgQ
תלחצי עוד פעם על הקישוראפשר הסבר למה זה לא נפתח המבחן???
לחצתי ניסיתי, כלום!תלחצי עוד פעם על הקישור
מהקישור הזה ניסית?אפשר הסבר למה זה לא נפתח המבחן???
גם את?????????????זה מה שיצא לי , להתחיל להתגאות או מה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: