איך בודקים?צריך לבדוק אם החיבור מוגבל באמצעות סיסמא.
איך בודקים?צריך לבדוק אם החיבור מוגבל באמצעות סיסמא.
אפשר לנסת להתחבר עם מחשב אחר, ואפשר לנתק את החיבור ולחבר מחדש (רק כדאי לבדוק קודם שהסיסמא בהישג יד).איך בודקים?
איך עושים סיסמא?אפשר לנסת להתחבר עם מחשב אחר, ואפשר לנתק את החיבור ולחבר מחדש (רק כדאי לבדוק קודם שהסיסמא בהישג יד).
אפשר להמר שזה טקסט שכתבה איזו בינה מלאכותית?צפייה ישירה בסרטון או סרט במחשב, דרך שירותי סטרימינג כמו יוטיוב, צורכת פחות ג'יגה מאשר הורדת אותו סרטון או סרט.
הסיבה לכך היא שבהורדה אתה מוריד את כל הקובץ, בעוד שבצפייה ישירה אתה מוריד רק את החלקים הנצרכים לצורך הצפייה באותו הרגע.
כמות הג'יגה שתצרוך בצפייה ישירה תלויה באיכות הסרטון או הסרט (SD, HD, 4K וכו'). ככל שאיכות הצפייה גבוהה יותר, כך תצרוך יותר ג'יגה.
וואו. אני גומרת 100 בחודש, ועוד יש ימים שאין לי בהם אינטרנט...כמה שעות אתם משתמשים במחשב?
כשהשתמשתי בראוטר נייד 8 שעות עבודה ביום + שימוש רב של בני הבית והרבה הורדות לא הגעתי ל50 G..
גם אני הייתי בטוחה בזה בפעם הראשונה שנגמר לי תוך 15 יום!!!! 100G, אבל אין לי אפשרות לבדוק את זה. יש לי סיסמא, אבל קלה, ואני לא יודעת איך משנים.ייתכן שמישהו מהשכנים משתמש באינטרנט שלכם, צריך לבדוק אם החיבור מוגבל באמצעות סיסמא.
איך עושים את זה?אפשר גם לעשות חיבור קווי, ואז הגלישה היא ללא הגבלה, ובכלל חוויית גלישה ברמה אחרת.
זה נורמלי לגמרי אני גם גומר 50 גיגה בפחות מחודש עם הרבה 7-8 שעות ביום והיום הזה הוא רק פעם פעמיים בשבועוואו. אני גומרת 100 בחודש, ועוד יש ימים שאין לי בהם אינטרנט...
אני משתמש במחשב דיי הרבה שעות, גם עובדת עליו, וגם לומדת...
גם אני הייתי בטוחה בזה בפעם הראשונה שנגמר לי תוך 15 יום!!!! 100G, אבל אין לי אפשרות לבדוק את זה. יש לי סיסמא, אבל קלה, ואני לא יודעת איך משנים.
אבל לא נראה לי שמישהו משתמש באינטרנט שלי, כי כל השכנים כאן עם סמארטפונים, ולא נראה לי הגיוני שיתחברו לסטיק שלי...
איך עושים את זה?
פונים לספק אינטרנטאיך עושים את זה?
אוקיי תודה..אם מורידים או צופים בסרטונים זה זולל מלא ג'יגה מהאינטרנט
איך יודעים כמה לוקח הצפיה?אוקיי תודה..
אבל השאלה היתה מה יותר ממה.
לדעתי להוריד לוקח פחות.
וזה בתנאי שמתכננים לצפות לכל אורך הסרט/ון,
שזה חוסך במקרה שרוצים לחזור על קטע,
או שהרשת איטית וכדו'.
אא"כ ההורדה 1080 והצפיה 720 וכדו' שאז עדיף צפיה.
האם זום גם לוקח הרבה ג'יגה?
יחסית כן, בין כ500 מגה ל2 ג'יגה לשעה, תלוי באיכות השידור.זום גם לוקח הרבה ג'יגה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: