אופיס 365 מאקרו הגדלת רווחים אחרי פסקאות עם רווחים שונים

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
כבר כמה שנים שאני משתמש עם המאקרו דלהלן, כדי להגדיל רווח אחרי פסקאות בדילוגים קטנים של עשירית נקודה.
קוד:
Sub הגדלת_רווח_אחרי_פסקה_בעשירית_נקודה()
'
' הגדלת_רווח_אחרי_פסקה_בעשירית_נקודה_1 Macro
'
'
    With Selection.ParagraphFormat
        .SpaceAfter = .SpaceAfter + 0.1
    End With
End Sub
אבל לאחרונה שיניתי גירסת הוורד שלי, ומאז זה לא עובד כאשר אני 'בוחר' כמה פסקאות שיש בהם שינויי רווחים אחרי הפסקה. כגון לאחד יש 3 נקודות ולשני 4 נקודות.

מישהו יכול לעזור משהו בענין?

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני לא יודע למה פעם עבד ועכשיו לא (אצלי זה גם לא עובד), בכל מקרה אתה צריך לעשות לולאה שתעבור על כל הפסקאות שב selection
אבל הבעיה איננה שזה לא עובד על כל הבחירה, רק שזה עובד 'בבת אחת' כאילו שזה פעולה אחת, ואז אם יש שינויים במרווחים זה לא עובד.
פעם זה עבד כאילו על פסקה בנפרד, וזה היה ניכר גם בקונטרל Z שאז כל פסקה בנפרד חזר למצבו הקודם. וכנראה שלכן זה גם עבד כשהיה שינויים במרווחים בין הפסקאות.

Yisrael

משתמש פעיל
אבל הבעיה איננה שזה לא עובד על כל הבחירה, רק שזה עובד 'בבת אחת' כאילו שזה פעולה אחת, ואז אם יש שינויים במרווחים זה לא עובד.
פעם זה עבד כאילו על פסקה בנפרד, וזה היה ניכר גם בקונטרל Z שאז כל פסקה בנפרד חזר למצבו הקודם. וכנראה שלכן זה גם עבד כשהיה שינויים במרווחים בין הפסקאות.
הבנתי את זה, בגלל זה כתבתי שאתה צריך לעשות לולאה, ככה זה יעבור על כל פסקה בנפרד.
למה פעם זה עבד לך אין לי הסבר...

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
הבנתי את זה, בגלל זה כתבתי שאתה צריך לעשות לולאה, ככה זה יעבור על כל פסקה בנפרד.
למה פעם זה עבד לך אין לי הסבר...
אולי תוכל 'לעדכן' לי המאקרו עם הלולאה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה