(אביגיל)
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
בס"ד
לבצק-מתכון של אביגיל מייזליק.
מסוג המתכונים שחייבים שיהיו בבית... אני משתמשת בו למגוון מילויים ואפשרויות
כמות בסיסית:
3 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
2/3 כוס מים רותחים
כפית מלח
מעבדים עד לקבלת בצק נעים לעבודה (עדיף להכין את המילוי קודם, ולהתחיל לעבוד כשהבצק חמים-עוזר לגמישות)
מילוי:
אפשר כל דבר... חלבי/פרווה ובשרי...
את המאפים הנ"ל מילאתי ב:
מטגנים בצל חתוך דק עד להזהבה,
מוסיפים חזה עוף חתוך לרצועות דקות וקטנות
מוסיפים ירקות כאוות נפשכם-חתוכים דק וקטן
מאדים הכל יחד ומוסיפים רוטב סויה+מלח+פלפל
מחכים עד לאידוי של הנוזלים
ממלאים את הבצק
מורחים ביצה, אפשר לפזר שומשום/תבלין בייגלס וכו
אופים בחום גבוה 20 דקות.
בהצלחה!
לבצק-מתכון של אביגיל מייזליק.
מסוג המתכונים שחייבים שיהיו בבית... אני משתמשת בו למגוון מילויים ואפשרויות
כמות בסיסית:
3 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
2/3 כוס מים רותחים
כפית מלח
מעבדים עד לקבלת בצק נעים לעבודה (עדיף להכין את המילוי קודם, ולהתחיל לעבוד כשהבצק חמים-עוזר לגמישות)
מילוי:
אפשר כל דבר... חלבי/פרווה ובשרי...
את המאפים הנ"ל מילאתי ב:
מטגנים בצל חתוך דק עד להזהבה,
מוסיפים חזה עוף חתוך לרצועות דקות וקטנות
מוסיפים ירקות כאוות נפשכם-חתוכים דק וקטן
מאדים הכל יחד ומוסיפים רוטב סויה+מלח+פלפל
מחכים עד לאידוי של הנוזלים
ממלאים את הבצק
מורחים ביצה, אפשר לפזר שומשום/תבלין בייגלס וכו
אופים בחום גבוה 20 דקות.
בהצלחה!