מאמן עסקי טוב באמת.

בן חנוך

משתמש רשום
שמואל קוטיינר מרצה ויועץ במעוף, החשיבה אצלו מחוץ לקופסא באופן מדהים!! הנייד שלו 05331-48624

האורות

משתמש פעיל
שמואל קוטיינר פעיל בעניין של מכירות?
הוא לא ינוח עד שיראה שהמכירות מזנקות?
זה חלק מהתפקיד של "יועץ עסקי"?

בן חנוך

משתמש רשום
נכתב ע"י האורות;2428349:
שמואל קוטיינר פעיל בעניין של מכירות?
הוא לא ינוח עד שיראה שהמכירות מזנקות?
זה חלק מהתפקיד של "יועץ עסקי"?

האורות
תחום מקצוע עיקרי: עיצוב גרפי, עימוד ספרים, תלת מימד - הדמיות

שלח תודה: 327
קיבל 335 תודות ב 184 הודעות
אני ממש לא חושב שזה פוסט שיווקי מגעיל, גם אם זה שיווקי, אבל הדברים נכונים ובטח לא מגעילים.
הפוסט - לטעמי - פונה לבעלי העסקי שמנסים להתקדם אחרי עבודה קשה והשקעה רבה, והם פונים ל"כל מה שזז", אז הפוסט מעיר את עיניהם, תדעו, שיש קופירייטר ויש יועץ עסקי, אלו הם שני דברים שונים בשביל להצליח בעסק.

אחרי דברי הסניגוריה אבקש לשאול את להודת ולהלל,
מה זאת אומרת "רק מי שיש לו ניסיון בשטח יכול לייעץ", האם מי שלמד חינוך מיוחד יכול לטפל רק אם הוא בעצמו היה "ילד מיוחד"? או שח"ו היה לו ילד כזה?
לכאורה מספיק שיש לו גישה חינוכית והלימודים המפרכים מפתחים את זה אצלו.

האם מעצב פנים חייב להיות שעבד פעם בגבס? בבנייה? בשיפוצים? באינסטלציה?

יש דברים שאפשר להסביר את ההיגיון, הלוגיקה, ואם אכן הבנאדם מוכשר לזה, הוא ימצא דרך לשווק נכון.
ברור שניסיון זה דבר מכריע, אבל מכאן ועד להגיד שאם הוא מעולם לא מכר גרביים, הוא לא יכול לעשות קופי לחנות גרביים?
בכלל, אני חושב שאם רק בעלי עסקים מוצלחים יכולים להיות יועצים, אז לא היו בכלל יועצים, כי הם היו ממשיכים בעסקים המוצלחים שלהם...

נשמח לתגובתכם המקצועית

תרצונת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מירי רוט מודיעין עילית
שמעתי שהיא מצוינת.

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
היה אחד ביום עיון של פרוג לבעלי מקצוע, בערך לפני חצי שנה,
עשה רושם שהוא ממש מקצועי,
אני לא זוכרת את שמו,
כדאי לך לשאול את מזכירות פרוג בעצמם מי הוא.
בהצלחה, ושיהיה בקלות :)

מרום

משתמש רשום
בן חנוך היקר

25-05-2011, 16:12
אתה ממליץ בחום על קורס קואוצ'ינג עם שמואל קוטיינר, 'מהמאמנים הגדולים בציבור החרדי', ש'פיתח שיטת אימון ייחודית בשם DNR - להוביל,לשנות,להרפות, שמאד תואמת את האווירה התורנית', ואתה מצרף את 'הטלפון שהופיע בפרסום'.

30-05-2011, 12:17
אתה מציע למישהו שמבקש אסטרטג, שיקח את קוטיינר, 'יועץ ומאמן עסקי'.

31-05-2011, 20:52
אתה מפרסם ראיון עם קוטיינר, ש'קיבלת מחבר', וש'פורסם בעיתונות'.

31-05-2011, 21:06
אתה שוב מפרסם 'חומר מעניין שקיבלתי על נושא הקאוצינג'.

08-05-2012, 19:09
אתה מפרסם את מספר הטלפון של קוטיינר, וממליץ עליו שהוא 'מעולה ומקצועי'.

08-05-2012, 19:16
אתה שוב מפרסם על קורס הכשרת מאמנים וכותב ש'כמדומני שהקורס וכו'

23-09-2013, 23:45
אתה ממליץ עליו באשכול 'הרצאות רבנים בסמינרים'.

21-10-2014, 12:40
אתה מפרסם מודעה של מעוף ב"ב, שאיכשהו מובן מההודעות שלך שקוטיינר קשור לזה.

21-10-2014, 17:31
מפרסם שוב את המודעה, 'שנשלחה אליך', ומציין שזה 'כנס שיכול מאד לעזור לנו'

29-09-2016, 13:02
ציטוט: שמואל קוטיינר גם חיבר ספר מדהים הנקרא "נקודה למחשבה" רכשתי אותו לאחרונה וזה משהו מקיף וחזק ביותר, דרך אגב מספר הנייד שמופיע שם הוא שונה ממה שכתבת, הנייד המעודכן: 053-3148624

26-08-2016, 09:41
באשכול שמישהי מבקשת ספר התחזקות טוב עבור נערה:
יש ספר מדהים בתחום האימון האישי משמואל קוטיינר שנקרא "נקודה למחשבה" יש שם המון נושאים בהשקפה יהודית עם המון עצות ותמיכה

12-01-2017, 18:45
באשכול שמחפשים יועץ נישואין מומחה:
באשדוד הרב קוטיינר 053-3148624 יכולות מדהימות!!

25-01-2017, 13:31
אתה מפרסם בשלושה פורומים סרט 'הרצאה חיה ומדהימה בנושא חשיבה חיובית מהרב שמואל קוטיינר' שהועלה לג'מבו מייל

היום, 00:32
כאן, לעיל

היום, 11:21
פרסום קישור נוסף ל'הרצאה המדהימה של הרב שמואל קוטיינר לצפיה במחשב'

תשאל, מה הבעיה?
אז אני לא נכנס כאן לעצם השאלה איך בן אדם אחד, גם אם הוא מוכשר בטירוף, יכול לחלוש על כל כך הרבה תחומים ולהתיימר להבין בהם ולקחת כסף מאנשים על מגוון שירותים ולחשוב שהוא יכול להצליח בכולם.

אבל כן אין מצב שאתה משווק אותו (או אותך?) במסווה של מישהו מהצד שממליץ בהתלהבות.
רוצה לייחצן או להתייחצן? בכבוד. תעשה זאת, אבל בצורה רשמית ומסודרת (אולי צריך אישור מההנהלה?), ולא כמו שרשרת ההודעות המגוחכות הנ"ל.
זה קצת גניבת דעת, לא?

שירה הום

משתמש רשום
נכתב ע"י מרום;2429225:
בן חנוך היקר

25-05-2011, 16:12
אתה ממליץ בחום על קורס קואוצ'ינג עם שמואל קוטיינר, 'מהמאמנים הגדולים בציבור החרדי', ש'פיתח שיטת אימון ייחודית בשם DNR - להוביל,לשנות,להרפות, שמאד תואמת את האווירה התורנית', ואתה מצרף את 'הטלפון שהופיע בפרסום'.

30-05-2011, 12:17
אתה מציע למישהו שמבקש אסטרטג, שיקח את קוטיינר, 'יועץ ומאמן עסקי'.

31-05-2011, 20:52
אתה מפרסם ראיון עם קוטיינר, ש'קיבלת מחבר', וש'פורסם בעיתונות'.

31-05-2011, 21:06
אתה שוב מפרסם 'חומר מעניין שקיבלתי על נושא הקאוצינג'.

08-05-2012, 19:09
אתה מפרסם את מספר הטלפון של קוטיינר, וממליץ עליו שהוא 'מעולה ומקצועי'.

08-05-2012, 19:16
אתה שוב מפרסם על קורס הכשרת מאמנים וכותב ש'כמדומני שהקורס וכו'

23-09-2013, 23:45
אתה ממליץ עליו באשכול 'הרצאות רבנים בסמינרים'.

21-10-2014, 12:40
אתה מפרסם מודעה של מעוף ב"ב, שאיכשהו מובן מההודעות שלך שקוטיינר קשור לזה.

21-10-2014, 17:31
מפרסם שוב את המודעה, 'שנשלחה אליך', ומציין שזה 'כנס שיכול מאד לעזור לנו'

29-09-2016, 13:02
ציטוט: שמואל קוטיינר גם חיבר ספר מדהים הנקרא "נקודה למחשבה" רכשתי אותו לאחרונה וזה משהו מקיף וחזק ביותר, דרך אגב מספר הנייד שמופיע שם הוא שונה ממה שכתבת, הנייד המעודכן: 053-3148624

26-08-2016, 09:41
באשכול שמישהי מבקשת ספר התחזקות טוב עבור נערה:
יש ספר מדהים בתחום האימון האישי משמואל קוטיינר שנקרא "נקודה למחשבה" יש שם המון נושאים בהשקפה יהודית עם המון עצות ותמיכה

12-01-2017, 18:45
באשכול שמחפשים יועץ נישואין מומחה:
באשדוד הרב קוטיינר 053-3148624 יכולות מדהימות!!

25-01-2017, 13:31
אתה מפרסם בשלושה פורומים סרט 'הרצאה חיה ומדהימה בנושא חשיבה חיובית מהרב שמואל קוטיינר' שהועלה לג'מבו מייל

היום, 00:32
כאן, לעיל

היום, 11:21
פרסום קישור נוסף ל'הרצאה המדהימה של הרב שמואל קוטיינר לצפיה במחשב'

תשאל, מה הבעיה?
אז אני לא נכנס כאן לעצם השאלה איך בן אדם אחד, גם אם הוא מוכשר בטירוף, יכול לחלוש על כל כך הרבה תחומים ולהתיימר להבין בהם ולקחת כסף מאנשים על מגוון שירותים ולחשוב שהוא יכול להצליח בכולם.

אבל כן אין מצב שאתה משווק אותו (או אותך?) במסווה של מישהו מהצד שממליץ בהתלהבות.
רוצה לייחצן או להתייחצן? בכבוד. תעשה זאת, אבל בצורה רשמית ומסודרת (אולי צריך אישור מההנהלה?), ולא כמו שרשרת ההודעות המגוחכות הנ"ל.
זה קצת גניבת דעת, לא?

סליחה על ההתערבות, אבל מה הבעיה שבן חנוך שאולי קשור או עובד אצל שמואל קוטיינר מחצין אותו, בדיוק כפי ש"האורות" שולח את "מרום" שיגיב על הציטוט הארוך שהובא בשם "האורות" בעבר שם הוא מסנגר על שיווק בכל מה שזז והנה הוא שוב "אני ממש לא חושב שזה פוסט שיווקי מגעיל, גם אם זה שיווקי, אבל הדברים נכונים ובטח לא מגעילים. הפוסט - לטעמי - פונה לבעלי העסקי שמנסים להתקדם אחרי עבודה קשה והשקעה רבה, והם פונים ל"כל מה שזז"[/COLOR] זכותו של כל אחד לכתוב על משהו שהוא חפץ ביקרו. אפשר לחשוב שהפורום הזה חף מכוונות שיווק? סליחה אבל אני רואה בזו צרות עין, סליחה עם פגעתי.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
שירה, אקדים ואומר כי אין לי שמץ של מושג לגבי איכות האימון של מר קוטיינר, ולכן תגובתי אינה מכוונת כלפיו אישית.

מה שכן, נקעה הנפש מהמלצות אינטרסנטיות שעולות כאן בפורום חדשים לבקרים. יש שנכוו מהן (אני למשל) ולאחרונה גם עלה אשכול על כך. המלצות אינטרסנטיות ונטולות יושרה פוגעות באנשים תמימים שמוצאים עצמם ניזוקים.

לפעמים, כצופה מן הצד, עולה בי תרעומת ביחס לניקים שאני מכירה את זהותם והם ממליצים עלי בני משפחה שלהם ומתארים עצמם כלקוחות נלהבים ומרוצים. המלצה כנה היא עניין של יושרה בסיסית ויראת שמים.

פורום איש את רעהו נועד לעזרה הדדית לניקים, ולא לעזרת קרובי המגיבים או לקוחותיהם, אשר עוסקים במתן שירותים / ממכר מוצרים.

שירה הום

משתמש רשום
ארבע היקרה. בלי היתממות! בפורום איש ..את רעהו יש מספיק לינקים שמטרתם היחידה היא שיווק עצמי או של מישהו קרוב או בדומה לו, לבוא ולהיכנס אישית באיש מקצוע ברמה של האם הוא מסוגל לעבוד בכמה כובעים מקצועיים או לא (דרך אגב אני יכולה למנות לךפה הרבה שמות של מוצלחים שהם גם יועצים חינוכיים וגם מטפלים בשלום בית וגם מיעצים לאנשים בתחומים שונים, וזה גם מובן ומקובל כי יועץ שלמד כמה תחומים הוא יועץ בהם, במיוחד שבימינו כמעט הכל נושק להכל!. כמעט כל פרסום סדנא או יעוץ שמתפרסמים בעיתון או ברחוב מדברים על הצלחה בזוגיות ובחינוך ילדים ובעסקים ובתקשורת וזה לא אומר שהמרצה או היועץ הוא לא מוצלח כי הוא עוסק או מאגד כמה נושאים) ולכן התחושה שלי שהכותב נושא עימו אולי איזו התחשבנות וכדומה ולא נראה שהוא פשוט בא לדאוג לפורום......

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אין לי מושג מה הכוונות של הכותב (ואגב, גם התגובה שלך לא עושה רושם חף מכוונות). דיברתי על הרוח הכללית בפורום, ועל כללי הגינות בסיסיים שהיו אמורים לחייב פה את כולם. אה, והיתממות אינה כלי שאני מרבה להשתמש בו, אם בכלל. מעדיפה ישרות וכנות על פניה.

שירה הום

משתמש רשום
לגבי הגינות. אנשים לא רצים לאיש מקצוע רק כי מישהו כתב עליו משהו חיובי, הם מבררים טוב טוב.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
מסתבר שיש כאלו שסבורים שדי בברור בפרוג.

רחלי טל

משתמש מקצוען
דבורי וקשטוק אלופה- יקרה אבל שווה כל שקל, כך שמעתי מחברה טובה שמינפה את עצמה מאד והפכה משכירה לעצמאית מצליחה.
ו-אם את מי שאני חושבת שאת ודיברת איתי לאחרונה על הנושא - המון הצלחה ! כשהעסק יגדל ויהיו בו עשרות עובדים אני מוכנה לשקול להיות המנכלי"ת....

tedy

משתמש פעיל
יוכבד סלר
מאמנת עסקית אלופה בעלת חברת סטארט אפ בעצמה.

הנייד שלה 0548414227

הקימה לחברה שלי את העסק ממש. מאיזו עבודונות מהצד, לחברה מבוססת ומצליחה.

כללית לגבי מאמן עסקי.
קחו בחשבון שמדובר בהשקעה - השקעה. לא מדברת מבחינת תקציב, יותר בפן הנפשי והעסקי.
להעיז לפרוץ, לחפש להתעקש. אם אתם בענין, אז מאחלת לכם אין סוף הצלחה,

בטוחה שתגיעו רחוק!

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י בן חנוך;2428791:
מה זאת אומרת "רק מי שיש לו ניסיון בשטח יכול לייעץ", האם מי שלמד חינוך מיוחד יכול לטפל רק אם הוא בעצמו היה "ילד מיוחד"? או שח"ו היה לו ילד כזה?
לכאורה מספיק שיש לו גישה חינוכית והלימודים המפרכים מפתחים את זה אצלו.

האם מעצב פנים חייב להיות שעבד פעם בגבס? בבנייה? בשיפוצים? באינסטלציה?

יש דברים שאפשר להסביר את ההיגיון, הלוגיקה, ואם אכן הבנאדם מוכשר לזה, הוא ימצא דרך לשווק נכון.
ברור שניסיון זה דבר מכריע, אבל מכאן ועד להגיד שאם הוא מעולם לא מכר גרביים, הוא לא יכול לעשות קופי לחנות גרביים?
בכלל, אני חושב שאם רק בעלי עסקים מוצלחים יכולים להיות יועצים, אז לא היו בכלל יועצים, כי הם היו ממשיכים בעסקים המוצלחים שלהם...

נשמח לתגובתכם המקצועית

כן. רק מי שיודע מה זה עסק והפעיל אחד כזה, יכול להיות יועץ טוב. יועצים עסקיים יש המון, ובקלות אפשר לראות מי מדבר באויר אחרי ש"למד את התחום" ומי מדבר מהחויה האישית. הפער בין התאוריות למציאות בעסקים הוא עצום ומי שמתבסס רק על מה שלמד ולא חווה- היעוץ שלו יהיה מנותק מהמציאות שבעל העסק רואה בעיניים ובשטח.

לא חייבים עסק באותו תחום, אבל כן לחוות את העולם העסקי. ולא, "עסק של אימון" הוא לא עסק. אולי זו חויה שטובה כדי לייעץ למטפלים ויועצים אחרים. עסק אמיתי, על קשייו ומציאות היום יום שבו.

בן חנוך

משתמש רשום
נכתב ע"י ELFISH;2429833:
כן. רק מי שיודע מה זה עסק והפעיל אחד כזה, יכול להיות יועץ טוב. יועצים עסקיים יש המון, ובקלות אפשר לראות מי מדבר באויר אחרי ש"למד את התחום" ומי מדבר מהחויה האישית. הפער בין התאוריות למציאות בעסקים הוא עצום ומי שמתבסס רק על מה שלמד ולא חווה- היעוץ שלו יהיה מנותק מהמציאות שבעל העסק רואה בעיניים ובשטח.

לא חייבים עסק באותו תחום, אבל כן לחוות את העולם העסקי. ולא, "עסק של אימון" הוא לא עסק. אולי זו חויה שטובה כדי לייעץ למטפלים ויועצים אחרים. עסק אמיתי, על קשייו ומציאות היום יום שבו.

הדברים בציטוט הם לא ממני רק העתקתי אתמתגובת "האורות" בעבר בבחינת "קשוט עצמך" לפני שאתה מותח ביקורת עלי, לגבי הדברים שהוספת עכשיו שיועץ טוב צריך גם לבוא מהמקום הפרקטי, אני מסכים עם כל מילה בפרט בתחום העסקי.

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
טוב לפני שהאכול יסטה ממסלולו.
מישהו כאן עשה אימון אצל ניר דובדבני ויכול להמליץ אם ההשקעה מצדיקה?

האורות

משתמש פעיל
רק יצאתי לרגע ואיזה בלגן.

א. אני חושב שהניק "להודות ולהלל" כותב דברי טעם. אין לי מושג לגבי רמת המקצועיות שלו. אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מי הוא.
הדיון שם, הוא באשכול שנפתח בעקבות אשכול אחר שעסקו בו באותו נושא באותו היום. אם תבדקו היטב במילותיו של פותח האשכול תראו שהוא כותב אובייקטיבית על בעיה שצריכים להיות מודעים אליה. מישהו (כמו פה) לקח את זה בקטע אישי, כאילו שכל מטרת האשכול ההוא לפרסומת עצמית - ולא היא.

ב. בן חנוך: תרגיע!
אף אחד לא חושב לפגוע בך ו"לעשות לך".
אין לי מושג מי זה הניק "מרום", עכשיו אני רואה את התגובות פה לראשונה. אין ספק שהוא עשה עבודה יפה בבחינת ענה כסיל כאיולתו.
אין לי מושג גם מי זה הניק ארבע, כמו שגם אני לא טוען ש"שירה הום" זאת אשתך....

התכוונתי להביא שם של יועץ שאני מכיר אותו מהכירות אישית כמקצוען פלוס פלוס, אבל לא נראה לי שהוא מקיף כל כך הרבה תחומים כמו שפותח האשכול ביקש. ורציתי להאיר את עיני פותח האשכול שיש הבדל בין יועץ עסקי, לבין מאמן עסקי לבין אסטרטג / קופירייטר.
למשל: בעל אולם שנמצא בקשיים, צריך כמה דברים:
א. רצון להרים את העסק - שאת זה יכול לעשות מאמן.
ב. התייעלות - שאת זה יעשה היועץ העסקי - אבל הוא לא יכניס בו "רצון" כנ"ל.
ג. לשווק את עצמו טוב / להתפתח - שאת זה יעשה האסטרטג / קופרייטר.

לטענתך, שמואל קוטיינר הוא "כל יכול"?! אז אני טועה בהשערה שלי ובהצלחה ללקוחות שלו.

ג. "ELFISH",
הבאתי דוגמא למעלה של בעל אולם בקשיים,
מי יעזור לו יותר טוב, אחד שהיה לו מעדנייה ועסק לגרביים והיום הוא יועץ (אז יש לו ניסיון ב"עסק")
או אחד שניהל בנק ועשה שם התייעלות והיום הוא יועץ (לא היה לו עסק אבל הוא מבין בתחום הפיננסים).
אין לי תשובה לזה, אני רק מתלבט בקול.

bekki

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ELFISH;2429833:

במילים אחרות-
עסקים של נותני שירותים יהיו שונים במהותם ובקידום שלהם מעסקים שמוכרים מוצר.
לא דומה עסק שמתפעל ייצור/ייבוא/ספקים וכו' לעסק שבעליו מביא את עצמו- חשמלאי לדו'.
כל חוויה אישית בתחומה, שונה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה