רק יצאתי לרגע ואיזה בלגן.
א. אני חושב שהניק "להודות ולהלל" כותב דברי טעם. אין לי מושג לגבי רמת המקצועיות שלו. אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מי הוא.
הדיון שם, הוא באשכול שנפתח בעקבות אשכול אחר שעסקו בו באותו נושא באותו היום. אם תבדקו היטב במילותיו של פותח האשכול תראו שהוא כותב אובייקטיבית על בעיה שצריכים להיות מודעים אליה. מישהו (כמו פה) לקח את זה בקטע אישי, כאילו שכל מטרת האשכול ההוא לפרסומת עצמית - ולא היא.
ב. בן חנוך: תרגיע!
אף אחד לא חושב לפגוע בך ו"לעשות לך".
אין לי מושג מי זה הניק "מרום", עכשיו אני רואה את התגובות פה לראשונה. אין ספק שהוא עשה עבודה יפה בבחינת ענה כסיל כאיולתו.
אין לי מושג גם מי זה הניק ארבע, כמו שגם אני לא טוען ש"שירה הום" זאת אשתך....
התכוונתי להביא שם של יועץ שאני מכיר אותו מהכירות אישית כמקצוען פלוס פלוס, אבל לא נראה לי שהוא מקיף כל כך הרבה תחומים כמו שפותח האשכול ביקש. ורציתי להאיר את עיני פותח האשכול שיש הבדל בין יועץ עסקי, לבין מאמן עסקי לבין אסטרטג / קופירייטר.
למשל: בעל אולם שנמצא בקשיים, צריך כמה דברים:
א. רצון להרים את העסק - שאת זה יכול לעשות מאמן.
ב. התייעלות - שאת זה יעשה היועץ העסקי - אבל הוא לא יכניס בו "רצון" כנ"ל.
ג. לשווק את עצמו טוב / להתפתח - שאת זה יעשה האסטרטג / קופרייטר.
לטענתך, שמואל קוטיינר הוא "כל יכול"?! אז אני טועה בהשערה שלי ובהצלחה ללקוחות שלו.
ג. "ELFISH",
הבאתי דוגמא למעלה של בעל אולם בקשיים,
מי יעזור לו יותר טוב, אחד שהיה לו מעדנייה ועסק לגרביים והיום הוא יועץ (אז יש לו ניסיון ב"עסק")
או אחד שניהל בנק ועשה שם התייעלות והיום הוא יועץ (לא היה לו עסק אבל הוא מבין בתחום הפיננסים).
אין לי תשובה לזה, אני רק מתלבט בקול.