OR_Design
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
יוצרי ai
האמת שכמה מעצבות שנתקלו במיתוג שלי ביקשו שאשתף מה עומד מאחוריו
חלק עדיין בתהליך, כמו האתר שלי
אבל בנתיים אשתף מה שכן קיים
כמו שאתם יודעים, לבנות מיתוג לעצמך כעסק זה אתגר לא קל
והאתגר שלי עוד יותר הוא שאני פרפקציוניסטית
יכולה לומר ששנים!!!!! ניסיתי להגיע ללוגו לעצמי עם עשרות סקיצות שונות
אפילו בשם לעסק לקח לי תהליך ארוך, ניסיתי המון שמות, גם אצל בעלות מקצוע שזו העבודה שלהן
לקח לי זמן להתבשל עם עצמי שכיוון שהשירות שלי הוא בוטיק ואישי
אז שם העסק יהיה כשמי
כמובן השלב הראשון הוא אסטרטגיה
אני יכולה לומר שחפרתי המון על עצמי
מה מייחד אותי, מה אני אוהבת מכל תחומי העיצוב המגוונים כל כך
עזרה לי עם זה המון זהבי הסגל שדייקה איתי שמה שמייחד אותי זה
מקצועיות. בניית שפה מדוייקת. והתאמה אישית ללקוח - כשיש לי מבחר מאד מאד מגוון של שפות עיצוביות שונות
עדיין היה חסר לי בידול. משהו שמדוייק אצלי
כשדייקתי את זה - הכל רץ!!
מישהי שאלה אותי השבוע, מי המתחרים שלך?
אמרתי לה, שאין לי מתחרים בכלל. אף אחד לא מתחרה בי ואני לא מתחרה באף אחד, כל אחד וסגנון העבודה והעיצוב שלו
וממילא אין אף אחד או אחת כמוני כך שאני לא רואה את זה כתחרות.
וזה באמת ככה, במיוחד כשיש נקודת בידול מאד משמעותית.
האמת שהיו פה כמה בעלות מקצוע אלופות מאחורי התהליך,
דבורי כהן באזזז, ופניני ממשרד פרסום אוצר
בסופו של דבר הגענו לסלוגן "יוצרת מותגים" וזה התחבר לי עם היומן שלי "ילדה של אימא"
יש בי משהו שמחובר נורא לחלומות, אולי כי אני מזדהה עם זה מהמקום הפנימי שלי, ואני רואה בכל עסק - חלום עסקי
אוהבת ומרגישה שליחות לעזור לעסקים להגשים וליצור את החלומות שלהם. אחרת, הם ישארו גנוזים אי שם בפנים.
זה למה הלוגו שלי מורכב מצורות בסיס. ריבוע, שבעיגול פינות הופך לעיגול, ולהפך. בסיס לכל יצירה שהיא
שימו לב לתהליך של הצורות - עם קצת יצירתיות ותחכום אפשר לבנות מהן עולם שלם' ולהעיף אותן קדימה. (ואת זה רואים בהנפשה )
גם הצבעוניות של המותג היא בהתאם לערכים שלי.
קרוב לצבעי היסוד. עם מסר של דמיון ויצירתיות, אנרגיה, אופטימיות והשראה. המון חלומות חיים!
וזה החלום שלי, לעזור לעסקים נוספים להצליח להתגשם, עם המון אופטימיות ויצירתיות, בצבע שמתאים לחלום העיסקי שלהם.
הנה הלוגו הסופי
היה לי בראש ממש תסריט מדויק , רציתי שיראו בלוגו את התהליך יצירה שלו, ואת המסר שממש עומד מאחוריו
@סטודיו פלאש האלופה היתה שליחה מדהימה ליצור לי אותו כל כך מדויק כמו שרציתי, עם המון סבלנות נדירה!!
יש לי עוד המון חומרים שקשורים למיתוג ולשפה שפיתחתי, חלק עדיין בבנייה
במקביל כחלק מתהליך השיווק שלי חשבתי המון על מוצר שאני יכולה לתת לעסקים כצעד ראשון לקדם את העסק שלהם
אז יצרתי מדריך (קישור בחתימה שלי) של הצעדים שעומדים מאחורי מותג,
האמת היא שהוא יעיל במיוחד עבור מעצבים/ות ולכן כותבת עליו כאן, כי אתם יכולים לעשות את זה לגמרי בעצמכם!!
התגובה הזו למשל אמיתית לגמרי
ועוד כמה שאמרו לי שסוף סוף הן יושבות ברצינות על המיתוג שלהן (אני מחכה בסקרנות לתוצאות!)
אז יהיה שווה לי ממש אם הצלחתי לעזור לאי מי מכאן בתהליך המיתוג של עצמו, הלוואי!!!
תשתפו בתוצאות כשיהיו
זה שווה כל כך, אתם לא מבינים כמה זה תורם לעסק, כשיש לו מיתוג ושפה מדוייקת.
טיפ קטן -
מסע להצלחה מתחיל בצעד אחד קטן.
תקבעו לכם צעד ראשון, אפילו קטן. יעד אחד בדרך ליעד הגדול.
אח"כ תקבעו יעדים קבועים, נניח - כל שבוע. כשבכל שבוע עוד צעד אחד קטן קדימה.
כשיש לנו מטרה סופית ובדרך אליה נקודות קבועות עם יעדים קטנים יותר - הדרך להצלחה בטוחה!
חלק עדיין בתהליך, כמו האתר שלי
אבל בנתיים אשתף מה שכן קיים
כמו שאתם יודעים, לבנות מיתוג לעצמך כעסק זה אתגר לא קל
והאתגר שלי עוד יותר הוא שאני פרפקציוניסטית
יכולה לומר ששנים!!!!! ניסיתי להגיע ללוגו לעצמי עם עשרות סקיצות שונות
אפילו בשם לעסק לקח לי תהליך ארוך, ניסיתי המון שמות, גם אצל בעלות מקצוע שזו העבודה שלהן
לקח לי זמן להתבשל עם עצמי שכיוון שהשירות שלי הוא בוטיק ואישי
אז שם העסק יהיה כשמי
כמובן השלב הראשון הוא אסטרטגיה
אני יכולה לומר שחפרתי המון על עצמי
מה מייחד אותי, מה אני אוהבת מכל תחומי העיצוב המגוונים כל כך
עזרה לי עם זה המון זהבי הסגל שדייקה איתי שמה שמייחד אותי זה
מקצועיות. בניית שפה מדוייקת. והתאמה אישית ללקוח - כשיש לי מבחר מאד מאד מגוון של שפות עיצוביות שונות
עדיין היה חסר לי בידול. משהו שמדוייק אצלי
כשדייקתי את זה - הכל רץ!!
מישהי שאלה אותי השבוע, מי המתחרים שלך?
אמרתי לה, שאין לי מתחרים בכלל. אף אחד לא מתחרה בי ואני לא מתחרה באף אחד, כל אחד וסגנון העבודה והעיצוב שלו
וממילא אין אף אחד או אחת כמוני כך שאני לא רואה את זה כתחרות.
וזה באמת ככה, במיוחד כשיש נקודת בידול מאד משמעותית.
האמת שהיו פה כמה בעלות מקצוע אלופות מאחורי התהליך,
דבורי כהן באזזז, ופניני ממשרד פרסום אוצר
בסופו של דבר הגענו לסלוגן "יוצרת מותגים" וזה התחבר לי עם היומן שלי "ילדה של אימא"
יש בי משהו שמחובר נורא לחלומות, אולי כי אני מזדהה עם זה מהמקום הפנימי שלי, ואני רואה בכל עסק - חלום עסקי
אוהבת ומרגישה שליחות לעזור לעסקים להגשים וליצור את החלומות שלהם. אחרת, הם ישארו גנוזים אי שם בפנים.
זה למה הלוגו שלי מורכב מצורות בסיס. ריבוע, שבעיגול פינות הופך לעיגול, ולהפך. בסיס לכל יצירה שהיא
שימו לב לתהליך של הצורות - עם קצת יצירתיות ותחכום אפשר לבנות מהן עולם שלם' ולהעיף אותן קדימה. (ואת זה רואים בהנפשה )
גם הצבעוניות של המותג היא בהתאם לערכים שלי.
קרוב לצבעי היסוד. עם מסר של דמיון ויצירתיות, אנרגיה, אופטימיות והשראה. המון חלומות חיים!
וזה החלום שלי, לעזור לעסקים נוספים להצליח להתגשם, עם המון אופטימיות ויצירתיות, בצבע שמתאים לחלום העיסקי שלהם.
הנה הלוגו הסופי
היה לי בראש ממש תסריט מדויק , רציתי שיראו בלוגו את התהליך יצירה שלו, ואת המסר שממש עומד מאחוריו
@סטודיו פלאש האלופה היתה שליחה מדהימה ליצור לי אותו כל כך מדויק כמו שרציתי, עם המון סבלנות נדירה!!
יש לי עוד המון חומרים שקשורים למיתוג ולשפה שפיתחתי, חלק עדיין בבנייה
במקביל כחלק מתהליך השיווק שלי חשבתי המון על מוצר שאני יכולה לתת לעסקים כצעד ראשון לקדם את העסק שלהם
אז יצרתי מדריך (קישור בחתימה שלי) של הצעדים שעומדים מאחורי מותג,
האמת היא שהוא יעיל במיוחד עבור מעצבים/ות ולכן כותבת עליו כאן, כי אתם יכולים לעשות את זה לגמרי בעצמכם!!
התגובה הזו למשל אמיתית לגמרי
ועוד כמה שאמרו לי שסוף סוף הן יושבות ברצינות על המיתוג שלהן (אני מחכה בסקרנות לתוצאות!)
אז יהיה שווה לי ממש אם הצלחתי לעזור לאי מי מכאן בתהליך המיתוג של עצמו, הלוואי!!!
תשתפו בתוצאות כשיהיו
זה שווה כל כך, אתם לא מבינים כמה זה תורם לעסק, כשיש לו מיתוג ושפה מדוייקת.
טיפ קטן -
מסע להצלחה מתחיל בצעד אחד קטן.
תקבעו לכם צעד ראשון, אפילו קטן. יעד אחד בדרך ליעד הגדול.
אח"כ תקבעו יעדים קבועים, נניח - כל שבוע. כשבכל שבוע עוד צעד אחד קטן קדימה.
כשיש לנו מטרה סופית ובדרך אליה נקודות קבועות עם יעדים קטנים יותר - הדרך להצלחה בטוחה!
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: