קניות של מה?היא התכוונה להחזר הכספי של ה 2000 שקל
את יכולה לקבל 75% מסכום התומכת לידה
ונראה לי שאת צריכה להראות להם חשבוניות של הקניות והם יחזירו לך
75% מכל קניה
כל דבר שקשור לתינוקונראה לי שאת צריכה להראות להם חשבוניות של הקניות והם יחזירו לך
75% מכל קניה
מצטרפת לשאלה...אשמח אם מישהי יודעת מה אפשר להוציא ממאוחדת - יש לי שיא, מה אני צריכה לבקש? על מה מקבלים החזר? וכו..
באיזה חנויות?קניות של מה?
עגלה וכדו?
אשמח לדעת פרוט יותרלא דברים שקשורים לתינוק כמו עגלה, בגדים וכד'
בעיקר דברים שקשורים אליך כמו משאבת חלב, תומכת, מילדת,
קורס הכנה ללידה.
יש חנויות שכביכול משנות את המילים של הקניה ואז ככה הם מקבלים
(אני לא זוכרת בדיוק מה אבל כנראה לקטגוריות שמחזירים עליהם)
ואפשר לבקש מכל חנות, הם כבר מכירים את זה (כמו חנות בגדים)
למיטב ידיעתי מאוחדת נותנים רק בית החלמה.כמו כן האם מישהי ניסתה במקום בית החלמה לקחת צימר או מלון ולקבל החזר? שמעתי שיש דבר כזה בקופות אחרות השאלה מה לגבי מאוחדת
אני ילדתי עכשיו, ואחת העובדות בקופת חולים מואחדת הגישה לי בקשה לועדת חריגים כדי לקבל החזר על מלון, ואישרו לי ובאמת קבלתי החזר למלון במקום בית החלמה.כמו כן האם מישהי ניסתה במקום בית החלמה לקחת צימר או מלון ולקבל החזר? שמעתי שיש דבר כזה בקופות אחרות השאלה מה לגבי מאוחדת
היום כבר אי אפשר לעשות קומבינות. הם שינו את הכללים. ואפשר לקנות דברים בבית מרקחת בזול. כמו משאבה רפידות וכאלה.תודה לכל העונות, יש מישהי שילדה לאחרונה וקיבלה החזרים? איך מגישים, באיזה חנויות אפשר לנצל, עם מי מדברים במאוחדת על הסל לידה.. וכו.
למיטב ידיעתי מאוחדת נותנים רק בית החלמה.
שאלת לגבי זכויות- את יכולה ללכת לבית החלמה שלושה ימים נוספים ולקבל החזר של 400 ש"ח ליום.
(לא חייב להיות צמוד לשלושת הימים הראשונים ואפשר גם בית החלמה אחר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: