ילדים של משפחהיפה מאוד. באיזה עיתון זה?
ילדים של משפחהיפה מאוד. באיזה עיתון זה?
כן...!! ברכותיי(*המצאתי הרגע ניב חדש??*)
נייסקראתי את הפרק החדש.
וכן.. ההתפתחות היא כמו שצפיתי לפני הרבה פרקים.
אז תני לי להגיד:
אה... כצפוי.
בתור לא מנויה ואחת שמקבלת את העיתון שבוע מאוחר יותר (במקרה הטוב) אבקש אם אפשר להעלות לכאן את הפרק?... סקרנת אותי רציני, @מרים יעל !אולי תעלי לנו לפה את הפרק עד שנשיל את הניילונים מעל העיתון...ממש מסקרן אותי
תודה על המילים הטובות בעייתי בשבילי להעלות פרקים כרגע מאחר והסיפור עדיין מתפרסם, אני צריכה לחכות כמה זמן לפני שאני מעלה... מצטערתבתור לא מנויה ואחת שמקבלת את העיתון שבוע מאוחר יותר (במקרה הטוב) אבקש אם אפשר להעלות לכאן את הפרק?... סקרנת אותי רציני, @מרים יעל !
(אני קוראת כל פרק כמה פעמים ומתענגת כל פעם מחדש...)
וואו.. אני חייבת להגיד לך שהרבה אנשים כתבו לי תגובות על הקומיקס אבל התגובה שלך ריגשה אותי במיוחד.... חמודה ממש הילדונת ( ◜‿◝ )♡ תמסרי לה ד''ש ואני מקווה שבקרוב יהיה לה כבר ספר תודה!מרים יעל,
אני מוכרחה לספר לך שבתי בת השנתיים וחצי (אוהבת ספרים מושבעת) גילתה יום אחד את עיתון ילדים שהסתובב בבית (לא מנויה. קונה מדי פעם) ודפדפה בו.
עקבתי.
ובעמוד הקומיקס שלך היא נעצרה והתעמקה בכל פרט בנשימה עצורה.
ואחרי דקות ארוכות של דומיה היא החלה לספר לעצמה את הסיפור שהיא רואה... הילדה בוכה... ועוד ועוד...
ואז ביקשה: "אמא, אני רוצה עוד ספר כזה..."
חיפשתי ומצאתי לה עיתון ילדים אחר.
היא דפדפה, חיפשה ומצאה - נעצרה שוב בקומיקס שלך והתרגשה ממנו שוב בצורה מעוררת התפעלות.
מתברר שלמרות היותה עדיין לא בת 3, היא מבינה משהו או שניים בציור...
אכן, גם אני נהנית מאד מאד לקרוא את הקומיקס שלך, ויכולה לומר שזה בעיקר מהתפעלות מהציורים, כי בעלילה חסר לי הרבה פרקים...
המשיכי להצליח ולגרום לנו להתפעל כל פעם מחדש..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: