הורה מאושר
משתמש צעיר
האם יש מישהו שרוצה כרטיס נסיעה "לנוער" מבני ברק למירון בשעה 00:00 בלילה שבין רביעי לחמישי ?
אפשר לפנות אלי באישי
תודה
אפשר לפנות אלי באישי
תודה
כשנגמר כל הכרטיסיםמתי נסגרת ההרשמה?
כנ"לקניתי 2 כרטיסים, נשלחו לי מייד, ולא הורדתי אותם.
כעת הם נעלמו ולא מופיעים לא בהורדות ולא במייל. מה עושים?
האם יש מישהו שרוצה כרטיס נסיעה "לנוער" מבני ברק למירון בשעה 00:00 בלילה שבין רביעי לחמישי ?
אפשר לפנות אלי באישי
תודה
אפשר לחשוב שטמונים באתר סודות מדינה, לפי האימות.
אם רוצים אני מוכן לנסות להזמין בשבילכםתכל'ס יש למישהו פתרון מה עושים כשהאימות הראשוני נתקע עד שפג תוקפו??
מאמינה שכבר אין עכשיו כרטיסים מבני ברק להדלקה של באיאן... אבל אולי יהיה עוד בבוקר.אם רוצים אני מוכן לנסות להזמין בשבילכם
נכון לעכשיו יש מבני ברק רק משעה 18:00 ביום חמישי...מאמינה שכבר אין עכשיו כרטיסים מבני ברק להדלקה של באיאן...
לא זוכר איפה ראיתי אבל בחזור השעה לא משנה ואפשר לחזור לפני ואחריאני רוצה קצת הסבר
אם בעל הדירה רושם אותי אצלו כדיירים ליום שלישי בליה - אני מגיעה אליו בתחבורה רגילה כמדי יום בשנה
רק אני צריכה את הכרטיס לחזור,
ולא נשאר לי כמובן כרטיס לשעה שאני רוצה לחזור.
אני רוצה לחזור ב 10 בערב והכרטיס שקניתי הוא לאוטובוס בשעה 7 בערב.
אם אני יראה טופס שאני דיירת שם יעשו לי בעיות למה אני באה מאוחר?
ואם הבן שלי נאבד שם
ואם לא מצאתי את המפתח
וכו'?
השאלה שלי היא האם אני יכולה לאחר בשעת העליה לאוטובוס.
תיארתי לעצמיהאימות מטרתו פשוטה
למנוע ממישהו לכתוב קוד תכנותי פשוט וקצר ש"ישתה" במהירות של מחשב את כל הכרטיסים ויספסר בהם.
האימות אינו מיועד לסודות מדינה אלא רק למניעת שימוש ברובוט (לרוב משתמשים ברובוט למתקפת סייבר. אבל כאן ברור בעיניים למה יתכן שאי מי ירצה להפעיל רובוט על כזה אתר)
כי לשדוד בנק דרך האינטרנט זה לא כל כך אופציה (רוצה לתאר לי איך עושים את זה?)תיארתי לעצמי
אבל אימות כמו שמבקשים באתר הזה, לא ראיתי בשום אתר אחר.
בטח האינטרס לקנות את כל הכרטיסים למירון גדול יותר מלשדוד אתר ממשלתי או בנק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: