מידע שימושי לקראת החופש-יצא לכם להיות באיזה פארק/אתר/אטרקציה ונהניתם עד הגג-נודה לכם אם תוכלו לשתף אותנו פה

אמא חדשה

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מחפשת פינת חי בירושלים, יכול להיות גם פיראטי, לילדים בני 2 ו4 שמשוגעים על חיות... לא לגן חיות (אני בהריון ולא יכולה ללכת לשם) יש למישהו רעיון?

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
פארק יד לבנים בפ"ת
הממטרות עובדות?
ואיך הפארק בעצמו מענין?
גינה נחמדה
לא פארק ענק
כשאנחנו היינו הממטרות לא עבדו
זה ליד הגן חיות (בתשלום)
שהוא מרתק במיוחד

שי1

משתמש מקצוען
משהו היה בגן לאומי תל אפרק
לאיזה גילאים? מפוצץ? שווה?

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
שפיים- שאין כרגע השנה לחרדים וימית--- שזה אלוף הפרדה מלאה ימים שונים גברים ונשים יש שבוע הבא בשלישי רביעי או באלול רחצה לילית. 110 ש"ח כולל הסעות שווה כל שקל!!!! פארקי מים כמובן.. ימית היא הגדולה והמפחידה בישראל ושפיים יותר כיף רגיל כזה... שתיהם אלופים.. אני הייתי ממליצה רחצה לילית. גם כי חם וגם כי כבר מתחילים אז כל המוסדות וככה פחות מפוצץ... כי מה לעשות? חרדים ופיצוץ זה מילה נרדפת... ;) ;) ;) :p:p:p

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
וחוץ מזה שיש את ארץ האיילים ששם יש את האומגה הגדולה במזרח התיכון נראה לי וחוץ מזה אומגה יותר קטנה, פינת ליטוף ופארק חבלים אקסטרים מהנה במיוחד!!! אפשר ללכת כל המשפחה נראה לי... כולם יהנו!!!! כמדומני שכל דבר עולה בנפרד ולא כרטיס כניסה גלובאלי.... העיקר- תהנו ותאגרו כח לעבודתו יתברך... זה הכי חשוב, לא??

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
צוק מנרה- מגלשת הרים כ-י-פ-ייייייי-ת (שווה לעשות בזוגות), רכבל גבוה מאוד שעוצר אותך במקום עם נוף עוצר נשימה ושם אוכלים קצת ונהנים.... ממש ממליצה.... אפשר לקנות או רק לשם או בחבילה גם לכפר בלום- קיאקים, אומגה קצרה לתוך מים, מסלול חבלים וכו'... במחיר ממש טוב.... אנחנו נהננו שם עד הגג.... ישראל מושלמת מכל הבחינות, אה??? ;) ;) ;) ;)

אבא תודה!

משתמש פעיל
המפלים הלבנים
פארק המעיינות
המקומות הנ"ל לא הכי נקים (מבחינה רוחנית)

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש משהו מעניין בירושלים?
או איזה ארועי תרבות חרדים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה