עבדו עליךהזמנתי מאלי סטיק חדש לאיזור מודיעין עלית. עקבתי כל הזמן אחרי ההמנה ולפתע אני רואה שהיא נמסרה אתמול בבאר יעקב!!
מה עושים?
עלה לי הרבההה!!
המוכר שלח מס' מעקב מזויף בלי לשלוח באמת חבילהמי עבד?
דואר ישראל?
קיבלתי מס' מעקב.
הונאה סינית מוכרת, מוכרים כביכול שני מוצרים אבל באמת שולחים רק 1 וללקוח השני מספקים את המספר מעקב של החבילה היחידה שנשלחה זו כנראה שיטת מצליח, כי אם לא תוגש תלונה המוכר יקבל את התשלום.הזמנתי מאלי סטיק חדש לאיזור מודיעין עלית. עקבתי כל הזמן אחרי ההמנה ולפתע אני רואה שהיא נמסרה אתמול בבאר יעקב!!
מה עושים?
עלה לי הרבההה!!
עקבת אחרי ההזמנה באתר של אלי? או בדואר ישראל?הזמנתי מאלי סטיק חדש לאיזור מודיעין עלית. עקבתי כל הזמן אחרי ההמנה ולפתע אני רואה שהיא נמסרה אתמול בבאר יעקב!!
מה עושים?
עלה לי הרבההה!!
אפשר להמתין עד שיעבור 90 יום ולפתוח סכסוך ולקבל את כל הכסף בחזרהעקבת אחרי ההזמנה באתר של אלי? או בדואר ישראל?
אם בדואר ישראל - מה השלבים שהיא עברה?
אני שואל כי גם לי קרה כעת שהזמנתי סטיק, הגיע עד מרכז המיון במודיעין, ושם נעצר.
שלחתי פניה לדואר ישראל, וקיבלתי תשובה שנעלמו עקבותיו של הפריט, והם מתנצלים... (לא ציטוט מדויק, אבל כך בערך).
פתחתי סכסוך באלי והוא נדחה כי עדיין לא תם זמן ההגנה, (למרות שהסברתי להם שזה נעלם כאן בדואר).
בכל אופן מציע - אם לא בשבילך - בשביל כולם, או בשביל הפעם הבאה שתזמיני, תשלחי תלונה עם פרטים ברורים לדואר, כי נראה שיש מישהו שגונב סטיקים בדרך למודיעין עילית
ברור.אפשר להמתין עד שיעבור 90 יום ולפתוח סכסוך ולקבל את כל הכסף בחזרה
אני מקווה שלא מאותו מוכר...ברור.
לא היה לי סבלנות לחכות, וגם רציתי כבר להזמין שוב, ולהיות בטוח שקיבלתי את ההחזר... אז ניסיתי עם צילום מסך מהמעקב של דואר ישראל, וציטוט ההודעה שלהם.
לא עזר.
למה? פה זה בבירור לא תקלה של המוכר.אני מקווה שלא מאותו מוכר...
אז היה אמור להופיע שנמסר.או שזה הונאה והם שלחו ל2 אנשים במודיעין אותו מספר מעקב
אין הכי נמי...אז היה אמור להופיע שנמסר.
זה פשוט נתקע על
צפה בקובץ המצורף 1253614
בעוד חבילות אחרות שעברו את השלב הזה לאחר מכן כבר הגיעו מזמן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: