מכירה מקרוב יותר מאחת כזוהלוואי!
מכירה מקרוב יותר מאחת כזוהלוואי!
ברור! יש הרבה כאלוהלוואי!
גמאנימכירה מקרוב יותר מאחת כזו
דעתי האישית שללא צורך קיצוני אז ממש לא כדאי ליפול לזה (מצטרף פה לדעת הרוב)יש מצב להתחבר לוואצאפ דרך המחשב עם אינטרנט בחסימה של נטפרי?
אשמח להחכים
(לא שאני ששה עם הדבר הזה - אבל בשביל העבודה יש מצב שאהיה חייבת)
השאלה שלי שהואצפ כבר עובד לי כי הייתי צריכה לצורכי עבודה, ששולחים לנו הודעות ממשרד ממשלתי בואצפזה אכן מאט כי זה כמו מערכת בתוך מערכת. היינו מערכת שמדמה אנדרואיד (המערכת הפעלה של הסמרטפונים) בתוך המחשב (שמריץ מערכת הפעלה וינדוס) להחליף ל SSD סתם כך רצוי. לגבי השאר תלוי אם המעבד חזק או חלש. לדעתי.
אבל בלי כל קשר, למה לא קודם להתקין ולבדוק ואח"כ להחליט ? לפני שמוציאים הוצאות מיותרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: