דרוש מידע לצורך מחקר, מהו ים המלח בשבילך?

מצב
הנושא נעול.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
1. לא צריך לזלזל בגיל המבקרים . .יש הרבה צעירים מכל העולם שמגיעים עם מחלות עור..
2.עד שלא יאמצו את חזונו של ש. פרס לא צפוי שינוי ''תעלת הימים ''
3. השנה יש סיכוי שיפתחו את סכר דגניה מפני שכרגע מזרימים לכנרת מים מותפלים המוביל הארצי מה שגורם להתחיל את עונת הגשמים עם מפלס גבוה

shali

משתמש מקצוען
חם יבש חנוק ושורף
אחד הנופים היפים בתבל

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מקום לעצירה נחמדה באמצע הדרך.

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
לא להגיע לשם עם צפיה ל"ים".
זה לא הים התיכון.
זוכר את הפעם הראשונה (והאחרונה) שנסעתי,
עם חברים, כולנו נרגשים ומנפחים גלגלי ים...
איך התאכזבתי!!!
מים חמים, מלוחים, מלא שומן, דביק כזה....
רצפה כואבתתתת
בקיצור, לא בשבילי...
מאז לא ביקרתי שם שוב.
המקום זכור לי במוח כטראומתי מדי...

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
זה כי אתה בני ברקי... ;)

ועכשיו תכתוב שאתה לא ב"ב, אלא ק"סניק. אבל זה לא משנה, זה אותו עיקרון.... ;)
לא הבנתי מה הקשר לעיר המגורים...
אין ירושלמים שחולמים להגיע לשם?

מלכת אסתר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ים המלח הוא ים שמרפא לדוג חולי סכרת הוא מרפא להם פצעים וכ'ו... בעצם הפעולה שים המחל עושה זה ממיס את החמצן ומעורר תאים בגוף,
הריפוי שלו מאוד חשובה לכל אחד ואחד צעירים וזקנים שמעתי שזה מעורר את תאי הזיכרון ועוד המון דברים,
אבל אם כמו שאתם כותבים מפלס המים בים המלח יורד וכל זה הולך לעלם לנו, אז באו היום יש פיתרונות לכל זה ולא כל אחד שצריך ריפוי פצעים והתעוררות של תאי זיכרון חייב ללכת לים המלח, היום יש פיתרון משהו בשם "תאי לחץ" תאי הלחץ הם משמשים במקום הטיפול של ים המלח, זה מרפא ומוסיף המון לאיכות חיים אומרים שזה גם מונע קטמים בפנים ועוד ועוד.... הטיפול מדובר בטיפול של שעה וזה ממש מומלץ, תנסו ותדברו (סליחה לקחתי אותכם למקום אחר)
אז לגבי שאלתכם אם אנחנו רוצים שים המלח יעלם?!?! אמ.... לא משהו שיפריע לי בחיים.... כך נראה לי.......

#שירי

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
מדוע לדעתכם מפלס המים יורד משנה לשנה?
מי אשם פה?
האם אתם רוצים שבעוד כמה שנים יעלם הים?!
אשמח ליותר דיוק בתשובות
ים המלח זה מקום שנראה (מלמעלה, כי אף פעם לא הייתי שם....) מטריף עם צבעים עזים שמתחלפים כאילו שהוא מלאכותי...
למה הוא יורד? - בגלל הסכר או משהו כזה, לא?
האם אתם רוצים שבעוד כמה שנים יעלם הים?! -
זה כאילו פחות משהו שיש לרצון שלי השפעה עליו... התשובה היא לא אם כי אני משערת שנשרוד גם ככה.

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
לצילומים הוא באמת מושלם
עשינו תמונות יצא מדהים
(למרות שאין לו את האפקטים של השקיעה שיש בים התיכון...)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה