דרוש מידע לפני קנית אינדוקציה- יש להמליץ? למה חשוב לשים לב? תודה!

talreu

משתמש צעיר
לפני קנית אינדוקציה- יש להמליץ? למה חשוב לשים לב? תודה!

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שקע תלת פאזי יש?

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
שקע תלת פאזי יש?
לא מדויק!
לנו יש כיריים בוש עם שקע חד פאזי עובד מעולה בהכל!

מאוד חשוב שיהיה טיימר לכל כיריים בנפרד, כך תוכלו לכבות כל סיר בזמן הרצוי.
בכללות ישנם עשרות אשכולות מקיפים על אינדוקציה בפרוג, מומלץ לחפש שם.
בהצלחה!

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
נכון מאוד חשוב ביותר להשים לב לעניין השקע תלת פאזי!!!
ממש ממש לא!
אין צורך בשקע תלת פאזי!!!
לרוב החברות יש כיריים המתאימים גם לחד פאזי (שקע רגיל).
כותבת מניסיון שלי, משפחה, וחברות .
ושוב מדגישה עובד מצויין בחד פאזי (בוש) כל 4 הכיריים.
אל תעשו שקע תלת פאזי מיוחד, עולה הון כסף ומיותר לגמרי!
בהצלחה!

הייטקיסטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
ממש ממש לא!
אין צורך בשקע תלת פאזי!!!
לרוב החברות יש כיריים המתאימים גם לחד פאזי (שקע רגיל).
כותבת מניסיון שלי, משפחה, וחברות .
ושוב מדגישה עובד מצויין בחד פאזי (בוש) כל 4 הכיריים.
אל תעשו שקע תלת פאזי מיוחד, עולה הון כסף ומיותר לגמרי!
בהצלחה!
של איזו חברה הכיריים שעובדים לכם טוב עם חד פאזי?

אהרן כהן

משתמש רשום
שימו לב שיש 2 סוגים [לפחות], יש שבעוצמה בינונית מחמם כל הזמן על עוצמה בינונית, ויש שמחמם חצי מהזמן על עצמה מלאה, רואים את החביתה נוחתת ואחרי חצי שניה תופחת, ושוב נוחתת... מנסיון שלי מחמם הרבה פחות טוב והאוכל יותר נשרף.

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

אחת צפונית

משתמש מקצוען
גם לנו יש בוש חד פאזי. עובד מצוין ולא מוצאת שום בעיה שזה לא תלת פאזי. הדבר היחיד שאם יש שתי להבות דולקות איאפשר להשתמש בהרתחה מהירה, לי אישית אולי פעם אחת נתקלתי שזה נפריע לי שלקח עוד 3 דק עד שהסיר רתח

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
קריטי בטיגון גודל הלהבה.
היו לי כיריים אינדוקציה (מאוד מאוד עוצמתיות) שגודל המשטח שהתחמם בערך 10 ס"מ. בבישול אין כמעט משמעות אבל לטיגון זה סיוט. מה שבאמצע נשרף בשניות ובצדדים לא חם.
בחדשות קניתי להבה אחת בקוטר ענק

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כיריים אינדוקציה חייבות איוורור מלמטה.ע"פ הוראות היצרן חייבים שיהיה פתוח מתחת לכיריים, ושיהיה מקדימה בחזית פתח לכל אורך הכיריים של 6-10 מ"מ.
בנוסף (ע"פ הוראות הייצרן) צריך לעשות פתח בסוקל, ולוודא שהגב של הארון פתוח כדי שיהיה כניסת אויר מאחורה ויציאת אויר מהחזית.
באשכול ישן כאן בפרוג, מישהו כתב שנשרף לו הכרטיס ולא היה מכוסה באחריות בגלל אי קיום הנ"ל.

sunnn

משתמש מקצוען
קופצת
לגבי אינדוקציה אלקטרולוקס אשמח למידע:
*יש אותם בשחור/לבן/אבן, אני רוצה בהיר,אבל שמעתי ממישהי שנהיו לה סימני חריכה, עוד מישהו נתקל?
*פתח ההתקנה-האם שונה בגודלו בין כיריים רוחב 60 ל70? בכירים גז למשל אין הבדל בגודל הפתח.

למען אחי

משתמש מקצוען
*פתח ההתקנה-האם שונה בגודלו בין כיריים רוחב 60 ל70? בכירים גז למשל אין הבדל בגודל הפתח.
משתנה, בוודאי.
גם בין חברה אחת לאחרת יש שינויים מינוריים לכאן או לכאן.
כשתסגרי על חברה, דגם וגודל - צלמי את מידות החיתוך הנדרשות (מתוך חוברת ההפעלה, יש בד"כ בחנות), והעבירי למי שמבצע את השיש ו/או הנגרות.

ANONIMI123

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למישהו יש כיריים אינדוקציה של סאוטר דגם 4060?

rosen6

משתמש חדש

כיריים אינדוקציה פיקוד שבת PEERLESS ML-950IN שחור האם משהוא מכיר את זה .זה סיני​

תות

משתמש פעיל
שימו לב שיש 2 סוגים [לפחות], יש שבעוצמה בינונית מחמם כל הזמן על עוצמה בינונית, ויש שמחמם חצי מהזמן על עצמה מלאה, רואים את החביתה נוחתת ואחרי חצי שניה תופחת, ושוב נוחתת... מנסיון שלי מחמם הרבה פחות טוב והאוכל יותר נשרף.

@נרשמתי לרגע קט אשמח לעזרתכם או לכל מי שמבין בעניין -
קנינו אינדוקציה חד פאזי של סאוטר. השיטת פעולה שלו בחימום לא הגיונית. הוא עובד על העוצמה הכי חזקה לכמה שניות, ומפסיק לגמרי לכמה שניות, שוב פועל ושוב מפסיק- כאילו זה השיטה שלו לשמור על האוכל בחום אחיד אבל בפועל זה ממש לא ככה.
ככל שהעוצמה שאני שמה יותר גבוה אז הפעולה וההפסקה יותר ארוכות.
בפועל- אין מצב לשים משהו על אש נמוכה כי הוא מרתיח 3 שניות ואז מפסיק לגמרי 3 שניות. שוב רותח הכי חזק 3 שניות ואז מפסיק לגמרי 3 שניות.
(מקווה שהצלחתי להסביר את העניין)
גם אצלכם זה ככה?
אין סיכוי לבשל ככה אוכל. 3 שניות של הרתחה יותר מדי עוצמתית, מפרקת את האוכל, ואז האוכל "נח" בלי בישול 3 שניות. שוב רותח ושוב נח

הכיריים חדשות, בישלתי בהם שבת פעם ראשונה, אין לי כבר את האריזה. יש מה לעשות בנידון? אשמח לכל עזרה

@אהרן כהן יש לי את הבעיה שתיארת למעלה. זה תקלה או שככה זה השיטת בישול של האינדוקציה הזאת?
יש מה לעשות בנידון? כיריים חדשות, פעם ראשונה מבשלים וזה בלתי אפשרי. ממש עוגמת נפש.

תות

משתמש פעיל
לי יש דגם 6070 של סאוטר.
חד פאזי? מרוצה?
אצלך זה כמו שתיארתי למעלה שזה מבעבע ממש חזק ואז מפסיק לכמה שניות שוב רותח ושוב מפסיק?
או שאצלך יש אפשרות לבישול בחום קבוע כל הזמן?
ממש יעזור לי המידע הזה. תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...