מה פירוש?ראיון שהדמות מראיינתת את עצמה, גם נכלל?
זה יהיה, לענ"ד, סיפור מכלי ראשון, לא ראיון
מה פירוש?ראיון שהדמות מראיינתת את עצמה, גם נכלל?
קודם כל הבנתי שהוא צעיר וכנראה יתום, לבד אבל חזק מאד מבחוץ לפחות. מגן בקנאות על אחיין שלו.העליתי משהו, לא מבסוטה מזה עד הסוף. אשמח אם תגיבו לי ותספרו לי קצת מה למדתם על האופי של הגיבור שלי וכך אוכל להתרשם בעצמי.
תודה! זו באמת הדמות שהתכוונתי לייצר.קודם כל הבנתי שהוא צעיר וכנראה יתום, לבד אבל חזק מאד מבחוץ לפחות. מגן בקנאות על אחיין שלו.
שונא שמרחמים עליו, אוהב להראות את עצמו חזק ויכול, פזיז ונמהר קצת...
מחובר מאד לקב"ה - אולי בגלל הצרות שעבר.
עכשיו בניתוח דמות: המניע שלה: כנראה האחיין שלה שהיא מאד אוהבת והעבר של החיים שלה, המטרה שלה: רוצה להצליח. כמו החברים שלה אולי?
לדעתי זה ראיון מעולה. מלא בידע. אולי אפילו מידי הרבה ידע, כלומר כל מה שכתבתי למעלה מתבסס על דברים מפורשים בקטע...
ערכתי את התגובה והוספתי ניתוח דמות.זה באמת הרבה אינפורמציה. איך אוכל לקצץ קצת?
רעיון לראיון מתחמק@ifatrosh
נגיד הדמות שלי זה אייל גלבוע. אז אני כותבת ראיון שאייל גלבוע הילד, מראיין את אייל גלבוע הסוכן.
מה את משווה אותי ל @משולש ברמודה ?@שרהלה לנציצקי @משולש ברמודה הדמויות שלכן ממש סיקרנו אותי. אני מחכה לספר...
זה טוב או רע חלילה?מה את משווה אותי ל @משולש ברמודה ?
נתקלתי בתיוגים מרשימים יותר...@שולחן עורך וואו!!
תיקנתי נשמה.נתקלתי בתיוגים מרשימים יותר...
אבל נסלח לך... אחרי הכל אבא טרי... שכוייח.
די יצא לי בטעות. לא ידעתי מה אני הולך לכתוב בכלל, וזה זרם ככה....
קצת בהשפעת איזה אשכול או מאמר כאן על קומיקסים...
תודה רבה.@הודיה לוי. מדהים!! משעשע!! אבל נראה לי נפלה לך טעות בתיוג. לא מצאתי את הניק @כבש צלוי על מחבת ... אולי הוא ברח מפרוג בעקבות החשיפה?...
למה לא?7שבע7
גנבת לי את הרעיון? מותר לכתוב על נושא שכבר כתבו?
אני מרשה לך לכתבו את אותו רעיון מכיוון אחר7שבע7
גנבת לי את הרעיון? מותר לכתוב על נושא שכבר כתבו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: