הגיבור צריך להיות ממקור מוכר?
או שאני יכולה לקחת דמות שלי?
תראיינו את הגיבור של הסיפור שלכם. ואם עדיין אין גיבור, אז הגיע הזמן ליצור אחד כזה.
אני חייב להעמיק בתגובה שלך כי אני כותב סיפור בסגנון הזה (סיפור חצי פארודי- סטירי על חבורות ילדים וספרי נוסחה), אבל הסיפור שלי כן מגיע ממקום של אהבה יחסית לז'אנר.@שלחן עורך - ריאיון שהוא גם מצחיק וגם מלא מוסר...
וכולי תקווה שאינך עומד באמת לכתוב על הגיבור הזה...
אני אישית לא סובלת את כל הז'אנר הזה - מוגזם, לא אמין, מכניס דמיונות לילדים לראש, הרבה פעמים מעוות את המציאות...לדעתך הז'אנר עצמו הוא הבעיה, או רק השיטחיות של חלק מהספרים ההם?
למה באמת עשית/אמרת את זה?אתה דעתך על מוזיקה אלקטרונית לא יתן לי תשובה שתאפיין את הגיבור. מה כן אפשר לשאול?
אדגיש שמדובר בראיון רציני, ולא קומדי או משעשע.
אבל זו שאלה של אחרי הספר. אם הראיון יועיל לך להכיר את הגיבור טוב וכך תוכל לכתוב אותו אמין יותר - מה עשינו? אני רוצה לראיין גיבור של ספר שרק התחלתי לכתוב - כדי שיהיה יותר מוצלח. הוא עוד לא כל כך אמר/עשה דברים...למה באמת עשית/אמרת את זה?
אם התחלת לכתוב דווקא על גיבור מסוים אני מניחה שיש לדמות הזאת מניע כל שהוא בעלילה, ושיש לה כמה דברים שהיא שואפת להשיג...אני רוצה לראיין גיבור של ספר שרק התחלתי לכתוב - כדי שיהיה יותר מוצלח. הוא עוד לא כל כך אמר/עשה דברים...
זה נכון, השיחה יכולה להמשיך ולהמשיך, מניסיון.אני מתחילה לראיין והראיון ממשיך וממשיך ולא מתחיל להיגמר...
אני מרגישה כאילו עוד לא מכירה אותו באמת באמת בכל רמ"ח ושס"ה, וזה מפריע לי.
אלו שאלות יעזרו לי להכיר אותו באמת מבפנים? כי שאלות כמו בן כמה אתה ואיזה צבע אתה אוהב לא ממש מתאימות... וגם מה אתה דעתך על מוזיקה אלקטרונית לא יתן לי תשובה שתאפיין את הגיבור. מה כן אפשר לשאול?
אדגיש שמדובר בראיון רציני, ולא קומדי או משעשע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: