יִשְׂרָאֵל-בטח-בה'
משתמש חדש
אפשר לשאול איך אפשר להפעיל בנטפרי אימולטר (הורדתי משהו אבל לא עובד)
וזה בטיחותי וכשר?
וזה בטיחותי וכשר?
כנראה סגרת את כל האימולטורשיניתי את התאריך וסגרתי אבל בפתיחה מחדש שוב חזרה ההודעה..
מה אני עושה לא טוב?!
בנטפרי יש כזאת אופציה לווצאפ במחשב ?אפשר לשאול איך אפשר להפעיל בנטפרי אימולטר (הורדתי משהו אבל לא עובד)
וזה בטיחותי וכשר?
בנטפרי יש כזאת אופציה לווצאפ במחשב ?
השאלה מה זה אצלם מקרים חריגים ? סתם לצורך פרנסה זה סיבה שמספקת אותם ?מסרים מיידים (צ'אט) ושיחות וידאו בנטפרי – ויקי נטפרי
wiki.netfree.link
יש להם שאלון מסודרהשאלה מה זה אצלם מקרים חריגים ? סתם לצורך פרנסה זה סיבה שמספקת אותם ?
אני חושבת שלפני שאת @תמר שרייבר ממלאת להם שאלונים וכאלה כדי שתעשי שיעורי בית אצל כאלו שהצליחו להוציא מהם אישור לווצאפ' למה הבנתי מחברה שלי בעבודה שניסתה לבקש והוציאו לה את הנשמה עד שנתנו להיש להם שאלון מסודר
תפני אליהם
אני ביקשתי אישור וקיבלתי מידאני חושבת שלפני שאת @תמר שרייבר ממלאת להם שאלונים וכאלה כדי שתעשי שיעורי בית אצל כאלו שהצליחו להוציא מהם אישור לווצאפ' למה הבנתי מחברה שלי בעבודה שניסתה לבקש והוציאו לה את הנשמה עד שנתנו לה
ואחת אחרת אמרה שפשוט צריך לדעת איך לבקש מהם איזה סיפור לספר להם וכאלה
מה הכוונה לשנות תאריך באימולטור ?כנראה סגרת את כל האימולטור
צריך לסגור רק את וואצפ ולשנות תאריך באימולטור ולפתוח שוב את וואצפ
אני ביקשתי אישור וקיבלתי מיד
אני חושב שהם מאשרים למי שמבקש לצורך עבודה מיד
כנראה החברה המדוברת ביקשה לצורך פרטי
אבל בסוף הם אישרו לה ?לא, ממש לא אני לא חושבת שהיא באמת הייתה צריכה את זה בשביל העבודה, אבל היא ביקשה לצורך עבודה והם עדיין עשו לה על זה בעיות
אולי זה השתנה אצלם הנהלים אני מדברת על משהו מהחצי שנה האחרונה
בתוך המכשיר הוירטואלי יש הגדרות תאריךמה הכוונה לשנות תאריך באימולטור ?
אני שיניתי תאריך בהגדרות תאריך של הווצאפ, לא טוב ?
תודה על העזרה.
כך נראה אצלי המכשיר הוירטואלי, אשמח להכוונה היכן משנים את התאריך,בתוך המכשיר הוירטואלי יש הגדרות תאריך
שם צריך לשנות לתאריך מוקדם יותר מ25/03
בתוך system apps יש הגדרותכך נראה אצלי המכשיר הוירטואלי, אשמח להכוונה היכן משנים את התאריך,
ניסיתי ללחוץ על השעה למעלה בשמאל ולא נותן לי אפשרות כזו.
כמו כן, מה כוונתך לשנות לתאריך יותר מוקדם מ25/3 ?
מוקדם כוונתך ללפני ? זאת אומרת לשנות ל 20/01/2024 דוגמא או לתאריך רחוק יותר מהיום 20/09/2024 ?
עשיתי זאת וקיבלתי מסך זהבתוך system apps יש הגדרות
שם בפנים לחפש את שעה ותאריך, ולבחור מוקדם יותר
כמו 01/01/24
עשיתי כך גם, השאלה איזה תאריך לבחור ?!תנסו לעדכן ככה
אני גם באותה בעיה כרגע.משהו יכול לעזור,
2.
בנוסף יש לי בעיה כשאני נכנסת לאתר של וואטצאפ ווב אני מקבלת דף ריק, לבן חלק בלי כלום, נסתי גם דרך כרום וגם דרך EDGE, משהו מכיר פתרון לבעיה?
הצליח!!! תודה רבה רבה!!תבחרי תאריך כמה ימים לפני מה שרשום לך מתי פג התוקף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: