צריכה לחשוב...
משתמש מקצוען
אם כבר מאפיה ניגרית...מאפיה נורווגית- למה לא? (שחור שחור רובים וטוסטוס...)
(הנורבגים פחות בקטע של מאפיות...)
אם כבר מאפיה ניגרית...מאפיה נורווגית- למה לא? (שחור שחור רובים וטוסטוס...)
כן. זה די צודק אילו עוד מדינות יש בנ'אם כבר מאפיה ניגרית...
(הנורבגים פחות בקטע של מאפיות...)
איך?נערה מתוסבכת
מצלמה, הרבה תמונות של התיסבוכית, לבבות.איך?
קשורה בחבלים או עם עדשות בצורת לב?
מהמם.מסיונר נוצרי
שיתחפשו ליד לאחים שנלחמים במסיון
מספיק כתר על הראש שרביט ביד וחולצה עם הדפס של מבחנים.יש לך רעיון איך אפשר להתחפש לזה.
נו מה החלטת ?תודה רבה על כל ההצעות !! אני יכולה גם באותיות מ ו מ או נ ו נ מקווה שהבנתם !.
הם עדין לא החליטונו מה החלטת ?
איך אפשר להחליט עם הפצצה של כ"כ המון רעיונות.....
מ100מם זה הכי יפה כי אל זה אפשר הכי להתחפש מכל מה שכתבת .
אבל חצי כלומר צד אחד ממלכה צד שני מבחן, ולא למעלה למטה.אם את בכיוון של להשקיע אפשר ליצור חצי ממלכה חצי תלמידה במבחן,
ככה זה יותר יפה .הרעיון עצמו מושלם.אבל חצי כלומר צד אחד ממלכה צד שני מבחן, ולא למעלה למטה.
אם הייתי יכולה לצלם לך את מה שעומד לי מול העיניים בדמיון..ככה זה יותר יפה .הרעיון עצמו מושלם.
אפשר גם וגם. תלוי איך מבצעים.אבל חצי כלומר צד אחד ממלכה צד שני מבחן, ולא למעלה למטה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: