למשהו יש את הפלייבק של השיר 'ציון' של אברהם פריד?

uman_travel

משתמש פעיל
קוראים לשיר פדותך לעמך, וגם אני אשמח לקבל את הפלייבק שלו

בציניות

משתמש מקצוען
בבקשה. מצורף למטה.
קוראים לשיר 'ציון' אלא שהוא מתחיל במילים 'פדותך לעמך', מתוך זמירות למוצ"ש 'חדש ששוני'. (ולמרות זאת אם תחפשוהו בדיסק 'מלוה מלכה' של אברהם פריד, לא תמצאו...)
אגב, בפיוט מופיעות קודם המילים 'עמון ומואב מהרה תכלה' והשורה שלאחריה היא 'פדותך לעמך בקרוב תגלה' - לפי סדר הא"ב, משום מה בשיר זה הפוך.

נ. ב. הקובץ המצורף הוא חתוך מתוך רצועה ארוכה אך לא בצורה מקצועית וצריך להוריד קצת מלפניו ומלאחריו.

קבצים מצורפים

• ציון.mp3
    2.7 MB · צפיות: 160

כנר

משתמש חדש
בבקשה. מצורף למטה.
קוראים לשיר 'ציון' אלא שהוא מתחיל במילים 'פדותך לעמך', מתוך זמירות למוצ"ש 'חדש ששוני'. (ולמרות זאת אם תחפשוהו בדיסק 'מלוה מלכה' של אברהם פריד, לא תמצאו...)
אגב, בפיוט מופיעות קודם המילים 'עמון ומואב מהרה תכלה' והשורה שלאחריה היא 'פדותך לעמך בקרוב תגלה' - לפי סדר הא"ב, משום מה בשיר זה הפוך.

נ. ב. הקובץ המצורף הוא חתוך מתוך רצועה ארוכה אך לא בצורה מקצועית וצריך להוריד קצת מלפניו ומלאחריו.
איך מורידים את הקובץ? לא הולך לי.
בלחיצה על הקובץ המצורף - נפתחת לי כרטיסיה חדשה, ומיד נסגרת...
זו בעיה במחשב שלי? או באופן ההורדה?
אשמח לעזרה.
תודה מראש!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה