המון:ומה יש באזור לזוג על תינוק (אפשרי במנשא) +רכב
המשגיח בפועל בלביא הוא הרב יעקב חיון. יהודי חרדי ירא שמיים שזמין בטלפון (תבקש בקבלה את המספר ויתנו לך)אולי תשתף ??
אני גם מאוד רציתי ללכת כמה פעמים לשם וביררתי טוב ולא מצאתי מישהו מוסמך שיגיד לי שאפשר לאכול שם
מעניין כי אני שאלתי את הרב זריצקי לפני כשנה ואמר לי שזה הכשר לא טוב!המשגיח בפועל בלביא הוא הרב יעקב חיון. יהודי חרדי ירא שמיים שזמין בטלפון (תבקש בקבלה את המספר ויתנו לך)
מומחה הכשרות הרב יוסף זריצקי אמר לי שמלון לביא זה המלון הכי כשר בארץ!
נפגשנו שם והוא לקח אותי לסיור שלו בתוככי המטבח וחדרי הבדיקות.
כל הצוות יהודי. יש מטבחים נפרדים לחלבי ובשרי. יש חדר מיוחד עם בודק קטניות ירא שמיים שמעביר אח"כ את הקטניות למקרר ורק ממנו מותר לקחת.
יש בריכות מיוחדות לניקוי ירקות עלים שכולם מגידול מיוחד (חסלט), ועוד ועוד הידורים.
נכון שיש במטבח גם מחלקה שמבשלים בה בשר רבנות לבני הקיבוץ, אבל הכל מסומן ומושגח היטב שאין תערובת.
תכל'ס בבית בד"כ יותר כשר מכל מקום, כן, אפילו מארמונות חן ופרידמן...
אבל ביחס למלונות, תנו למומחים שביררו לדבר.
מאז זה שונה.כפי שכתבתי לעיל, ביררתי לפני כמה חודשים בנוגע לקיבוץ לביא והם אמרו לי שבעקבות העקורים הכשרות ירדה לרבנות. מומלץ לבדוק אם היא עלתה שוב למהדרין.
אתה לא יכול לכתוב 'לא נכון' לדבר שאני מעיד לך שאמרה לי פקידת ההזמנות במלון לפני מספר חודשים בעת שבאתי לסגור הזמנה.זה לא נכון.
יש מטבח נפרד למפונים.
שאלתי אותו היום שוב פעם האם אפשר לסמוך על הכשרות של מלון לביא,המשגיח בפועל בלביא הוא הרב יעקב חיון. יהודי חרדי ירא שמיים שזמין בטלפון (תבקש בקבלה את המספר ויתנו לך)
מומחה הכשרות הרב יוסף זריצקי אמר לי שמלון לביא זה המלון הכי כשר בארץ!
נפגשנו שם והוא לקח אותי לסיור שלו בתוככי המטבח וחדרי הבדיקות.
כל הצוות יהודי. יש מטבחים נפרדים לחלבי ובשרי. יש חדר מיוחד עם בודק קטניות ירא שמיים שמעביר אח"כ את הקטניות למקרר ורק ממנו מותר לקחת.
יש בריכות מיוחדות לניקוי ירקות עלים שכולם מגידול מיוחד (חסלט), ועוד ועוד הידורים.
נכון שיש במטבח גם מחלקה שמבשלים בה בשר רבנות לבני הקיבוץ, אבל הכל מסומן ומושגח היטב שאין תערובת.
תכל'ס בבית בד"כ יותר כשר מכל מקום, כן, אפילו מארמונות חן ופרידמן...
אבל ביחס למלונות, תנו למומחים שביררו לדבר.
או שכדאי להתקשר עוד פעםשאלתי אותו היום שוב פעם האם אפשר לסמוך על הכשרות של מלון לביא,
והוא אמר שלא!!!
אולי אתם מתכוונים לרב יוסף זריצקי אחר? על זה נאמר כמה יוסף איכא בשוקא
שאלתי אותו היום שוב ואמר שהשתנה המצבשאלתי אותו היום שוב פעם האם אפשר לסמוך על הכשרות של מלון לביא,
והוא אמר שלא!!!
אולי אתם מתכוונים לרב יוסף זריצקי אחר? על זה נאמר כמה יוסף איכא בשוקא
שימו לב מה כתוב עכשיו באתר של לביא בנוגע לכשרות:ביררתי לפני כמה חודשים בנוגע לקיבוץ לביא והם אמרו לי שבעקבות העקורים הכשרות ירדה לרבנות. מומלץ לבדוק אם היא עלתה שוב למהדרין.
אשמח גם לדעת ממישהו שהיה לאחרונהמשהוא היה לאחרונה בלביא? הבנתי שיש שם הרבה מפונים עדיין, האם זה מוריד בהחלט את רמת המלון? או שעדיין המלון מצליח לתפקד אותו דבר מבחינת אוכל נקיון וכו
יש אפשרות ליצור איתך קשר?שאלתי אותו היום שוב ואמר שהשתנה המצב
שאלתי מה השתנה ואמר שיש מפונים ושמים להם רבנות.
למעשה יש כאן טעות אופטית והיא:
עד לפני כמה שנים המצב היה שכל המוצרים בד"צ חוץ מבשר/עוף שהמעוניינים בגלאט היו צריכים להודיע זאת בהזמנה ורואים בבר היכן הבשר/עוף שכתוב שזה הגלאט.
בשנים האחרונות הם קלטו שכולם מבקשים את זה ואז העבירו את הכל לגלאט. אבל במטבח המשיכו לבשל גם רבנות לבני הקיבוץ בכלים ותנורים נפרדים! צבועים באדום או מסומנים בטבעת ברזל. (כל זאת ראיתי בעיני יחד עם הרב זריצקי)
לאחרונה בגלל המפונים חזרו לנוהל הישן שהעופות/בשר רבנות ויש אופציה נוספת לגלאט
אמרתי בהזמנות במלון שאני רוצה רובין, אמרו לי אתה לא צריך להזמין כי אוטומטית לכל האורחים שאינם מהמפונים מכינים רק רובין ויש לזה בר נפרד מסומן היטב.
דברתי עם הרב יעקב חיון שבמקום והוא אימת את הדברים הנ"ל. אגב, שאלתי אותו אם הוא דיבר עם הרב זריצקי לאחרונה ואמר לי שלא.
לזה נראה לי שכדאי שתיצור קשר עם המשגיח במקום... יהודי חרדי משלנו. תתקשר למלון והמערכת ניתוב שיחות תפנה אותך להשגחה.יש אפשרות ליצור איתך קשר?
אשמח לדעת האם האוכל, הסלטים וכו', הינם בכשרות בד"ץ, והאם הירקות עוברים שטיפה יסודית לפני ההכנה, או שכל המוצרים בכשרות הרבנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: