אני בני ברקית ולא ממש רואה את עצמי נוסעת לשםאם את רוצה יש במאה שערים ליד בית ישראל כמו גמח של כל בגדי הרבעלך ישנים וכודמה [אני לא זוכר איפה בדיוק אבל אפשר לשאול את האנשים שם] והכל במחירים ממש מצחיקים [רוב הבגדים הם מידות גדולות]
ממליצה לך להדפיס על חולצה פשוט בכל מקום שהואמכירות מקום\ חנות\ דפוס שמדפיסים על חולצה של תינוקות?
אני רוצה לחפש את הבת שלי בת שנה וארבע למשו שמצריך הדפסה של לוגו על חולצה כתום זורח.
אני מחפשת בנרות מקום שיש לו הדפסה בבחירה אישית על איזה צבע חולצה שבוחרים...
טוב, תודה על העצות.....לא נראלי שאמצא חולצה כתום זורח בדיוק כמו שאני רוצה חלקה ונטולת כיתובים וקישקושים....ממליצה לך להדפיס על חולצה פשוט בכל מקום שהוא
לגזור ולתפור / להדביק לחולצה שאת רוצה
מה שאני ראיתי לרוב מדפיסים רק על לבן
דרוש מידע - לוגו על סרבל
הבן שלי מתחפש לשליח פיצה ואני רוצה להדפיס לו על הסרבל לוגו איך אני יכול לעשות את זה? הבנתי שיש משהו שמגהצים? מישהי מכירה? @רותי המניק @לאה ולדמן זכור לי אשכול שראיתי שכתבתם על זה אבל אני לא מוצאת אותו יש אולי סוג מדבקה שתידבק חזק ממש ולא תתקלף ותיראה מוזנח?www.prog.co.il
תחפושת של שוקולד פרה..לתחפושת מקורית ומענינת לילדה בת שנה ו-4?
חחחחחתחפושת של שוקולד פרה..
מה רצית לעשות מהכתום זורח?טוב, תודה על העצות.....לא נראלי שאמצא חולצה כתום זורח בדיוק כמו שאני רוצה חלקה ונטולת כיתובים וקישקושים....
יש למישי רעיון לתחפושת מקורית ומענינת לילדה בת שנה ו-4?
מקפיצהמחפשת תחפושת של קופלה מידה 7-8 0583258103
שליח של "תן ביס" כי היא בובה וכל הזמן נותנים לה ביסים.....חחחח...מה רצית לעשות מהכתום זורח?
אפשר להדביק לו על הכובע בקבוק יין.אני מחפשת השראה לתחפושת לילד בן 11, רוצה להתחפש למשמח בחתונות, לא דווקא קוזקים אלא יותר הבחורים שמרימים בקבוקים/כסאות/שולחנות וכל דבר דומם שבסביבתם על האף/האזניים וכו'....
משהי יכולה להעלות תמונה או לתת רעיון איך ליצור את זה??
אלפי תודות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: