עוגת קפה בשכבות, שעשוי מ-2 טורטים לבן וחום
(עוגה רכה וטעימה. אם רוצים מתכון תכתבו)
יש בין השכבות ולמעלה קרם שמערבבים בבלנדר:
2 ביצים שלמות
1 מרגרינה בלי מלח
3/4 כוס סוכר
3 כפיות קפה
אני מעדיפה לא להתעסק עם הקרם בגלל המרגרינה.
האם יש לכן רעיון להחליף קרם זה במתכון אחר,
או אולי לקנות ממרח מוכן טעים, מה הטעם המתאים והיכן אפשר להשיג?
(עוגה רכה וטעימה. אם רוצים מתכון תכתבו)
יש בין השכבות ולמעלה קרם שמערבבים בבלנדר:
2 ביצים שלמות
1 מרגרינה בלי מלח
3/4 כוס סוכר
3 כפיות קפה
אני מעדיפה לא להתעסק עם הקרם בגלל המרגרינה.
האם יש לכן רעיון להחליף קרם זה במתכון אחר,
או אולי לקנות ממרח מוכן טעים, מה הטעם המתאים והיכן אפשר להשיג?