למי יש נסיון עם 013 נטויזן הכשר?

תור הזהב

משתמש מקצוען
אשמח לדעת מכל הבחינות, בעיקר, הסבר איך זה פועל, איכות התקשורת, ניתוקים, אמינות החברה ועוד.

rahamim1

משתמש רשום
הפקות ואירועים
יש לי 013 רגיל, ואיכות הקו מעולה, אפשר לומר כמעט כמו בזק...
בהצלחה!

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש נסיון מר מאוד מאוד עם אמינות החברה...

התרחקו מהם כמו מאש!

Bיוטי

משתמש רשום
בזק זה ממש לא
אבל לא מוכרח להתרחק כמו מאש.
אפשר לנסות ולראות איך זה, היום כשאין התחיבות זה לא ביג דיל לעבור חברה.
איכות התשתית תלויה (גם) באזור במגורים.
אם אתם מדברים בחודש מעל 1300-1500 דקות יכול לצאת פער משמעותי בחשבון, אם פחות, זה הפרשים קטנים ואז פחות שוה.
בכל מקרה בעידן הסלולר, גם אם יש בעיה זמנית בקו לא נשארים מנותקים,(למרות שכבר קרה לי פעם אחת שהיתה תקלה ב013 ובו זמנית גם בסלקום...)הם גם מגיעים די מהר לתקן לעומת בזק שהשרות של הטכנאים שלהם ממש איטי וירוד
שיקול שלכם אם החסכון שוה את האיכות הירודה (והיא ירודה!)
בהצלחה!

רות מיכל

משתמש פעיל
לא היה לי ניסיון איתם, אבל חשוב מאד לבדוק את היחס של שרות הלקוחות. ולסכם איתם על אפשרות ניתוק מהירה במקרה שלא מרוצים.
חברות רבות בטוחות שחתמו איתם חוזה של חתונה קאתולית, והלקוח יכול לרדוף אחריהם יום ולילה.

alizae

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יש לי נסיון עם 013 רגיל.
שרות הלקוחות שם על הפנים. כל פעם הייתי חייבת לעקוב אחרי החשבון שלהם כי המון פעמים הם הורידו לי כסף מיותר, וכל פעם הייתי חייבת להתקשר, להמתין כשעה על הקו ולבקש זיכוי עד שעזבתי אותם (גם לא בקלות). וגם אחרי זה הם הורידו מהחשבון כסף ללא שום הסבר...

skl

משתמש פעיל
לי היה נסיון עם הקו הרגיל שלהם...... והשירות שלהם מתחת לכל ביקורת...
שווה לי לשלם עוד 100 ש"ח בחודש כדי לא להתחבר לשירות שלהם שוב......
:D:D:D:D

מוריה ח

משתמש רשום
אני התקשרתי כבר 3 פעמים לברר על הקו הכשר, וכל פעם אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו.... אם זה השרות כלפי מי שרוצה להתחבר, מה יהיה כשארצה להתנתק??????????????????????

skl

משתמש פעיל
נכתב ע"י מוריה ח;825113:
אני התקשרתי כבר 3 פעמים לברר על הקו הכשר, וכל פעם אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו.... אם זה השרות כלפי מי שרוצה להתחבר, מה יהיה כשארצה להתנתק??????????????????????

תזהרי....כי באמת בניתוקים הם עושים בעיות...ויש להם סיפורים ותירוצים מפה ועד.......:eek:

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
כתבתי בכמה אשכולות תתרחקו מהם הם חברה לא אמינה בעליל ושקרנים גדולים!!!
(ואני טיפוס מאד עדין בשביל התבטא ככה)
מישהו ממשפחתי נעקץ איתם בסכומים גבוהים ולא הסכימו לתת פירוט שיחות או להסביר איך זה והנציגה אמרה להם בפרוש בטלפון:
אז מה?? ככה כל החברות עובדות (לענין הגנבות וגביה על דברים שלא סיכמו) וכולם מתנהגים כמונו וכו'

להתנתק מהם זה ביוקרטיה שמוציאה את העצבים לכולם....

אני מזהירה מראש הם לא זולים!!! תשלמו בסוף ביוקר ועל כל שקל מיותר שיגבו ממכם תוצאו את הנשמה לקבל בחזרה

אגב- בפירוט שיחות שלהם הופיע כאילו ביצעו 2 שיחות במקביל לדוג' ב- 10.35 שיחה בת 40 דק' וב- 10.45 שיחה של 10 דק'. יש הגיון??? לא היה להם מה לאמר בנידון....

א'קיצער-תברחו תרוצו ואל תתקרבו אלא אם כן יש לכם כסף וזמן מיותרים....
בהצלחה!

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
לא נכוויתי מהם אישית כי לא ניסיתי, אבל אחותי מספרת לי סיפורים על גניבות מכאן ועד...
היא מעולם לא קבלה חשבונית שתאמה לסכום שאמרו לה בתחילת המסלול. זה היה תמיד לפחות פי שניים, בלי חריגות של שיחות או סיבות כאלה. סתם.

וידאו פלוס

משתמש צעיר
זה נכון ששירות הלקוחות שלהם הוא מתחת לכל ביקורת, אני נמצאת אצלם כבר שנה וחצי וחויבתי חודשיים על ספק אינטרנט שכבר ניתקתי, לאחר תלונות (ומשך המתנה בטלפון במשך שעות...) זיכו אותי בכל הסכום (יאמר לזכותי שהייתי אסטרטיבית ולא נתתי להם לברוח) + מצלמת אינטרנט + 200 דקות חינם לניידים :)
תכל'ס, כבר חצי שנה בערך מאז - יש לי מסלול ומחיר מצוין, אני מאד מרוצה, לא יצא לי להתלונן על שקל שלקחו ממני סתם.
כנראה בכל אופן הם השתפרו, ומאז - אני ממש ממליצה, כי לדעתי בשום חברה לא תקבלו מחירים כ"כ זולים.

גרף הול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מנסיון מר מאודדדדדד
אי אפשר לסמוך על החברה הזאת (013) בגרוששש...

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני רוצה להוסיף על כל מה שכתבו קודמי וכהמשך למה שכתבתי אני,
חוץ מהנסיון המר שלי אתם בעניין של שירות הלקוחות, ושל אי אמינות בעניין התשלומים שגובים הרבה פעמים יותר ממה שצריך, וכמובן ""בטעות""...
חוץ מזה, כתבו פה לפני [Bיוטי, ועוד] שכיוון שכיום אין התחייבות אפשר להתנתק מתי שרוצים,,,
אז זהו-שלא!!!
הם מבטיחים שהם ינתקו, כמובן לאחר טרטורים רבים, ולאחר חודש מקבלים חשבונית...
מנסים לתפוס אותם שוב, וכמובן לא מצליחים, ועד שכבר תפסתי אותם ושאלתי לפשר הדבר-הרי ניתקתם אותי, הם התחמקו בצורה מזוויעה---כך היה 3 חודשים!!!!! לאחר שאמרו לי שבוצע ניתוק.
עד שבעלי הרים טלפון, וביחד עם זה (סילחו לי על ההתבטאות) הרים גם אותם...
רק אז באמת נותקתי ולא קיבלתי יותר חשבוניות...

ובקשר למה שכתבה "וידאו פלוס" (#12)-זה נכון מסיבה פשוטה, כי כולם ברגע שקורים דברים כאלו, תופסים את הרגליים ומתקפלים.
אבל את נשארת שם, והם ראו עם מי יש להם עסק, אז הפסיקו לעשות לך בעיות.
אבל כל עוד הם במצב של התחלה, הם משתוללים במחירים עד שעוזבים אותם.

מקווה שהועלתי.

dn

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אני עברתי לבזק אחרי ניתוקים רבים. ואני באמת לא מצליחה להתנתק. הם מעבירים אותי מאחד לשני..
האם יגיע לי אח"כ חשבון אפילו שלא דברתי??
(בזק הבטיחו לי שהם ינתקו אותי...)

קדימה k

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י תור הזהב;823372:
אשמח לדעת מכל הבחינות, בעיקר, הסבר איך זה פועל, איכות התקשורת, ניתוקים, אמינות החברה ועוד.

מנסיון רע ומר שאין לי כח לפרט (את מסע התלאות שלא נגמר על פני שנתיים וחצי)
לא להתקרב ולהתקשר אתם!!!!!!!!!!!
חבל!

chayasl

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י תור הזהב;823372:

את מדברת על מסנ-נט?
א"כ אנחנו התקנו את זה בבית ואחרי חודש ניתקנו ועברנו לרימון. זה מ-א-ט את הגלישה, מסנן לפי אתרים ולא לפי תכנים (סתם דוגמא: אם נגיד את רוצה גישה לחדשות של וויינט אבל לא רוצה את כל הלכלוך שיש שם).
מבחינת התנתקות מהחברה, אמנם הם מנסים להערים קשיים, אבל אם את אסרטיבית הם מבינים ויורדים ממך. (לנו היה גם אינטרנט שלהם וגם קו טלפון, ורצינו להשאר רק עם הטלפון, הם ניסו לשכנע ולהוריד במחיר, אבל היינו נחושים להתנתק מהם בגלל הסינון, אז הם קלטו שאנחנו רציניים ולא התעקשו יותר מדי...)

רמז

משתמש מקצוען
התחברתי לפני כמה חודשים ל013 בינתיים מאוד מרוצה לא כ"כ נתקלתי בשרות כי לא הייתי נזקקת להם הכל תקין לבינתיים

תור הזהב

משתמש מקצוען
תודה לכולם, למדנו מהניסיון שלכם והחלטנו לנסות לראות האם בזק בוחרים לשמר אותנו, הם שולחים למחר סוכן, בלי נדר נעדכן בפרק הבא.

usb4u

משתמש רשום
אני לא מבינה לקו הפשוט שהם מציעים ב30 ש"ח יש בעיות דווקא באשכולות קודמים ראיתי שכן המליצו השאלה אם אלה שנכוו פה זה מהקו או מהאינטרנט????

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה