למי יש נסיון עם 013 נטויזן הכשר?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נכתב ע"י usb4u;825815:
אני לא מבינה לקו הפשוט שהם מציעים ב30 ש"ח יש בעיות דווקא באשכולות קודמים ראיתי שכן המליצו השאלה אם אלה שנכוו פה זה מהקו או מהאינטרנט????

גם מהקו גם מהאינטרנט וגם אחרי שניתקו את האינטרנט המשיכו בחיוב עליו ודחפו עוד דברים שלהד"ם...
אנטי וירוס, מסננט ושטויות והבלים שמי בכלל צריך אותם.

נמאס לי לדבר עליהם למרות שעבר זמן מהסיפור הזה אני רואה שליחות להציל אנשים תמימים ואברכים שנלחמים על כל גרוש מליפול בפח...

אז אני מבהירה שוב בלי חוכמות- מי שחס על זמנו ובעיקר על כספו יברח מהם כמו מאש!!!

skl

משתמש פעיל
נכתב ע"י נעמי ברקאי;825822:
גם מהקו גם מהאינטרנט וגם אחרי שניתקו את האינטרנט המשיכו בחיוב עליו ודחפו עוד דברים שלהד"ם...
אנטי וירוס, מסננט ושטויות והבלים שמי בכלל צריך אותם.

נמאס לי לדבר עליהם למרות שעבר זמן מהסיפור הזה אני רואה שליחות להציל אנשים תמימים ואברכים שנלחמים על כל גרוש מליפול בפח...

אז אני מבהירה שוב בלי חוכמות- מי שחס על זמנו ובעיקר על כספו יברח מהם כמו מאש!!!

כל מילה אמת -------
גם אחרי שעות המתנה בקו לנציג ואחרי הבטחות לקבלת זיכויים - עדיין עבר שנה ולא קיבלתי שום זיכוי....רק כדי להרגיע את מצפוני בטלפון הם מבטיחים לשלוח זיכוי שלא מגיע......

ת-ז-ה-ר-ו-!!!!!!!!:eek::eek::eek:

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני שמחה מאוד שדעת הציבור נוטה להזהר ולהתרחק מהם,
הגיע הזמן לעשות סוף לצחוק מהציבור החרדי.

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אין לי מושג מה אתם כולם מקללים פה אני שם כבר 3 שנים !!! ועד היום הזה לא גבו שקל אחד יותר ממה שמגיע להם וכשהתנתקתי אצלם מהאינטרנט ונשארתי בטלפון זה היה די פשוט כמו בכל חברה שמעבירים לשימור לקוחות ומנסים טיפה לשכנע ותו לא.
וכמו בכל מוצר שישנם אנשים שקנו מכשיר חשמלי שמהיום הראשון היו להם תקלות איתו אז זה אומר שהחברה לא טובה????
בכל מקום ישנם אנשים מרוצים ואנשים שאינם מרוצים, אבל בגלל זה לא צריך לצעוק בכזו צורה, יש גם צד שני למטבע.
הם שיפרו ברמה מדהימה את השירות לקוחות שלהם בשנה האחרונה ויש שם תמיד אצל מי להתלונן ואפשר לבקש שמנהל יחזור ויש שם תמיד עם מי לדבר, אלי חזר כמה פעמים מנהל מחלקה תמיכה טכנית על בעיה שבכלל היתה של בזק עד שהיא טופלה.
ואכן המחירים שם באמת מאד זולים ביחס לשוק, ובפרט לבזק.

פרפר

משתמש מקצוען
מצטרפת לHDAS
לא יודעת על מה אתם מדברים, אני אצלם 3 שנים אחרי שעברתי מ012.
איכות קו מעולה, כמעט אפס תקלות, אף פעם לא חייבו אותי יותר והשירות מצוין!

Bיוטי

משתמש רשום
אעושה רושם שאלה שממש לא מרוצים זה אלה שהתחברו מזמן- וברחו מזמן - טווח של לפני 3 שנים, ואלה שהתחברו לאחרונה כן מרוצים- פחות או יותר. כדאי לקחת את זה בחשבון..
בלגבי מה שכתבו כאן על מבר לחברה אחרת וניתוק, ברגע שמניידים את המספר, הוא עובר לחברה אחרת והקו מתנתק בחברה המקורית, לא יכול להיות מצב של שני אותו מספר שפעיל בשתי חברות בו זמנית
אם לא מניידים (למה לא באמת?) זה סיפור אחר, בכל מקרה יש חוק שמחייב את החברות לשלוח מכתב אישור על הניתוק תוך פרק זמן מסוים-30 יום אני חושבת, חשוב לעקוב שאכן מקבלים מהם את המכתב, ואם עושים לכם בעיות בניתוק- תבקשו לדבר עם המנהל ועם אבא של המנהל עד שתגיעו למנכ"ל החברה..
הענין הוא שהנציגים נספרים על כל ניתוק שהם עושים- מוריד להם מהבונוס וכדומה, זה לא שהם כ"כ אוהבים את החברה אלא את הכיס שלהם, מנהלים יהיו בד"כ יותר אחראים בענין הניתוק.

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
וכהמשך למה שכתבתי רציתי להוסיף שנראה לי שאם יעשו פה סקר כמה לקוחות לא מרוצים מרימון/אתרוג/נתיב מבחינת השירות לקוחות המזלזל שלהם ומבחינת התמיכה טכנית שלהם זה יעלה בכמה וכמה על הלקוחות הלא מרוצים של 013,
אבל ב013 ישנם כמה לקוחות פה שמרגישים שזה פשוט שליחות לפרסם את העוולות שהם עשו להם וכל פעם שעולה פה דיון על 013 הם תמיד יקטרו אותם ויזכרו מה שקרה להם לפרטי פרטים, נראה לי שזה קצת מוגזם, וסליחה אם פגעתי במישהו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה