לא גם אנחנו ניסינו בהתחלה ונטפרי לא עובדים עם בזק אולי אם יהיה עליהם לחץ הם יעבדו גם עם בזק הכל ענין של ביקוש.אפשרי נטפרי עם בזק?
לא גם אנחנו ניסינו בהתחלה ונטפרי לא עובדים עם בזק אולי אם יהיה עליהם לחץ הם יעבדו גם עם בזק הכל ענין של ביקוש.אפשרי נטפרי עם בזק?
תודה,לא גם אנחנו ניסינו בהתחלה ונטפרי לא עובדים עם בזק אולי אם יהיה עליהם לחץ הם יעבדו גם עם בזק הכל ענין של ביקוש.
כוונתי הייתה לניק @גישה סוכן אישי עם שירות אישי אדיב ומקצועי!????
@ציבוש גם כהיום ניתן להתחבר לנטפרי על רשת בזק דרך RL (@בן של מלך )אפשרי נטפרי עם בזק?
כשאני ביררתי לפני חודש אמרו לי שאפשרלא גם אנחנו ניסינו בהתחלה ונטפרי לא עובדים עם בזק אולי אם יהיה עליהם לחץ הם יעבדו גם עם בזק הכל ענין של ביקוש.
אותי חינכו לקנות רק אצל עסקים מהקהילהכוונתי הייתה לניק @גישה סוכן אישי עם שירות אישי אדיב ומקצועי!
בגדול בשביל גלישה (סלולרית) מהירה יש להשתמש בסטיק תומך 4G (לדוג' ZTE831)
הוא הביא לך נטסטיק טוב אבל לא עם המהירות המקסימלית. אם את רוצה להזמין מחו"ל יש לך את המכשיר הזה: https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF831-...462630?hash=item3b031f70e6:g:w4kAAOSwBjdaCqfxכשאני ביררתי לפני חודש אמרו לי שאפשר
אותי חינכו לקנות רק אצל עסקים מהקהילה
כשבאתי לקנות אמרתי לו שאני לא מבינה בזה ואני רוצה את הכי מהיר והכי טוב
נראהמה הוא יגיד לי עכשיו ????
אני מבינה ממכם שהוא "דפק אותי" לא?
אני שילמתי יותר מ300הוא הביא לך נטסטיק טוב אבל לא עם המהירות המקסימלית. אם את רוצה להזמין מחו"ל יש לך את המכשיר הזה: https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF831-...462630?hash=item3b031f70e6:g:w4kAAOSwBjdaCqfx
זה נטסטיק zet 831 והא מומלץ בכל קנה מידה. המוכר הספציפי הזה מוכר יותר יקר מאחרים אבל הוא מרוסיה שזה אומר משלוח תוך שבועיים בערך. סטיק כזה בארץ יעלה לך בסביבות 300 ש"ח.
הסטיק שיש לך הוא מהטובים של דור 3. אבל לגלישה מהירה מקסימלית כדאי להשתמש בסטיק שתומך בדור 4 שמסוגל לתת מהירות גבוהה בהרבה!אני שילמתי יותר מ300
עשו עלי קופה ממש לא יפה
אני שואלת שוב ליתר ביטחון
הסטיק שיש לי הוא טוב אבל יש יותר טובים
וסלקום הוא לא הכי מהיר בנטפרי
(הוא הרבה יותר יקר -אני רציתי 019 אבל הוא אמר לי שזה איטי וסלקום הרבה יותר מהיר)
הוא אמר לי 019 עומד על סלקוםסלקום או 019 זה תלוי בקליטה באזור שלך. לא בטוח שהוא דיבר דברים מדוייקים...
יתכן ש019 יותר מהר ויתכן הפוך.
אני שלמתי 200 שקל על הנסטיק ו55 שקל לחודש על 10 גיגה וסינון של נטפרי ואם חורגים מה10 גיגה משלמים 5.9 על כל גיגה קניתי דרך משווק של נטפרי והוא נותן שירות טוב גם אחרי.אני שילמתי יותר מ300
עשו עלי קופה ממש לא יפה
אני שואלת שוב ליתר ביטחון
הסטיק שיש לי הוא טוב אבל יש יותר טובים
וסלקום הוא לא הכי מהיר בנטפרי
(הוא הרבה יותר יקר -אני רציתי 019 אבל הוא אמר לי שזה איטי וסלקום הרבה יותר מהיר)
019 יושב על פרטנר. (בעבר הוא ישב גם על פלאפון אבל אף פעם לא היה על סלקום).הוא אמר לי 019 עומד על סלקום
מה הכוונה לא מהווה פתרון כי הרשת רשומה על שמו? ע"ש מי?@ציבוש גם כהיום ניתן להתחבר לנטפרי על רשת בזק דרך RL (@בן של מלך )
אך לרוב המשרדים זה לא מהווה פיתרון כיון שהרשת רשומה על שמו.
לא יודע אבל בחודש שעבר התקשרתי אל הנציג שמכר לי את הנסטיק והוא אמר לי כמה השתמשתי וכמה נשאר לידרך הגב איך בודקים כמה גיגה השתמשתי???
יש חברות שנותנות גישה לסוכנים שלהם לחשבונות של הלקוחות.לא יודע אבל בחודש שעבר התקשרתי אל הנציג שמכר לי את הנסטיק והוא אמר לי כמה השתמשתי וכמה נשאר לי
כנראה ש-019 הוא אחד מהם ויש לזה יתרון גדוליש חברות שנותנות גישה לסוכנים שלהם לחשבונות של הלקוחות.
ע"ש RLמה הכוונה לא מהווה פתרון כי הרשת רשומה על שמו? ע"ש מי?
תודה.
מה זה עוזר לי??כנראה ש-019 הוא אחד מהם ויש לזה יתרון גדול
זה עוזר שאם נגמר לך החבילה ואת לא יודעת למה בדיוק פתאום האנטרנט יותר איטי ולא עובד יש למי לפנות ולקבל תשובה אונליין וגם הוא יכול להגדיל את החבילה אונליין באותו רגע זה שרות מצוין גם ל10 ו-11 בלילה.מה זה עוזר לי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: