לא נראה לי שזה העוגה הזובס"ד
טורט במילוי בצק וקרם נוגט בציפוי קרם [ופירורים-לבחירה]
החמרים לטורטים:
9 ביצים
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
3 כפות מיץ
1 כף תמצית וניל
6 כפות קמח
150 גר' אגוזים טחונים-לבחירה
חלקי ל-2 תבניות תנור [ח.פ. גדולות]
שמני היטב את הפרגמנטים! ואפי כ-15 דק' ב-180°
לקרם נוגט:
150 גר' שוקולד לבישול
1/3 כוס מים
2 כפות קפה
1/4 כוס סוכר
המיסי את כל החמרים, כבי את הלהבה והוסיפי:
1 חב' מרגרינה-ערבבי היטב להמסה והוסיפי:
200 גר' נוגט
1 קצפת ריצ'
חלקי את הקרם ל-3
הבצק למילוי:
150 גר' מרגרינה
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 אפיון
ערבלי לבצק [הפרישי כמות קטנטנה עבור הפירורים מעל-לבחירה]
אפי ע"ג תבנית הפוכה ובפרגמנט משומן היטב עד להזהבה מינימלית!
וכן את הבצק שהפרשת אפי בנפרד
ההרכבה:
טורט
קרם נוגט
בצק
קרם נוגט
טורט
קרם נוגט
פירורי בצק-לבחירה
בהצלחה
אני מכינה הרבה את העוגה עם הבצק והנוגט
כאן בתמונה עושה רושם ששלושת השכבות זהות ולא נראה שיש את השכבה של הבצק