אני ינסה לברר מי זאת הייתה בדיוק, (אחת מהמסלול של אחותי.) ואם היא מוכנה להעביר לך.יש מצב לבקש ממנה את זה?
וואו זה יעזור לי, המון!!
אני ינסה לברר מי זאת הייתה בדיוק, (אחת מהמסלול של אחותי.) ואם היא מוכנה להעביר לך.יש מצב לבקש ממנה את זה?
וואו זה יעזור לי, המון!!
בטח תהיה הרשמה מטורפת(כמובן אתר חרדי, הבייביסיטריות בנות סמינר)
זה עלול להיות מסוכןבטח תהיה הרשמה מטורפת
ברור.זה עלול להיות מסוכן
הנה דוגמא לצורך העניןאתר למכירת כרטיסי טיסה יד 2, בחברות הלואו קוסט שאפשר לשנות שמות.
מובן מאוד, מכירה את חוק הספאם?בררתי על זה בעבר
זה לא חוקי להחזיק מאגר כזה
לא הבנתי למה בדיוק אבל ככה אמר לי מישהו שמבין מאוד בתחום
אברך חסידי שלוםהתפוצצתי מצחוק...
יש כמה חברות שמחזיקות מאגרים ומוכרות אותם לחברות (יצא לי לקנות כמה מאגרים בעבר), קשה לי להאמין שזה לא חוקי.בררתי על זה בעבר
זה לא חוקי להחזיק מאגר כזה
לא הבנתי למה בדיוק אבל ככה אמר לי מישהו שמבין מאוד בתחום
תברר - זה אכן לא חוקי.יש כמה חברות שמחזיקות מאגרים ומוכרות אותם לחברות (יצא לי לקנות כמה מאגרים בעבר), קשה לי להאמין שזה לא חוקי.
ודאי שיש!אתר למילוי רב קו(יש אפליקציה , ואפילו כבר קו פלאפון, אבל עדיף שיהיה מהמחשב)
יש ויש.אתר למילוי רב קו(יש אפליקציה , ואפילו כבר קו פלאפון, אבל עדיף שיהיה מהמחשב)
אפשר כל מיני דברים של השבת אבידה.בדיוק השבוע גיסתי העלתה רעיון מעניין.
היא איבדה כרטיס מצלמה והופכת את המדינה בשביל לאתר אותו...
תוך כדי החיפושים היא שמעה מהרבה שמחזיקים אצלם כרטיסים אבודים והיו שמחים להחזיר אותם, אך לא יודעים למי הם שייכים. כמו"כ כמעט כל אחד הגיב ב:'גם אני איבדתי כרטיס. כ"כ חבל! אין לי את התמונות של החלאק'ה/אירוסין' וכו'.
שלא לדבר על ערימות הכרטיסים ששוכבות ומעלות אבק בכל חנויות הפוטו.
הרעיון או ליצור אתר או פלטפורמה שבו יוכל כל מחזיק כרטיס אבוד להעלות מספר תמונות מתוך הכרטיס ולהשאיר את פרטיו, ממש כמו המיילים שרצים מעת לעת. במקביל, מאבד הכרטיס יעלה את סיכוייו למצוא את כרטיסו השכוח.
היא ניסתה לעניין את המרכז הארצי להשבת אבידה, בינתיים לא הצליחה להגיע שם לאנשים המתאימים.
ואפשר - שאי אפשר יהיה להתחיל להשתמש בכרטיס בלי להכניס פרטים מזהים. אני מניחה שלחברות הדיסק און קי / הנגנים / כרטיסי הזיכרון למיניהם אין אינטרס כזה (להיפך...) אבל אולי משווק ירים את הכפפה ולפני שיארוז את הכרטיס המוגמר יעביר אותו איזה טרנספורמציה של נעילה שתאפשר להשתמש בו רק אחרי שהגדירו בו מספר טלפון וכתובת אימייל (אולי אפילו עם חובת אימות) וחסל סדר כרטיסים ללא פרטים מזהים.הרעיון או ליצור אתר או פלטפורמה שבו יוכל כל מחזיק כרטיס אבוד להעלות מספר תמונות מתוך הכרטיס ולהשאיר את פרטיו, ממש כמו המיילים שרצים מעת לעת. במקביל, מאבד הכרטיס יעלה את סיכוייו למצוא את כרטיסו השכוח.
היא ניסתה לעניין את המרכז הארצי להשבת אבידה, בינתיים לא הצליחה להגיע שם לאנשים המתאימים.
הכי כדאי ולא מצריק שום שינוי באונקי או הכרטיס- להגדיר את השם של האונקי במספר טלפון של בעל הכרטיס וחסל האבדות.ואפשר - שאי אפשר יהיה להתחיל להשתמש בכרטיס בלי להכניס פרטים מזהים. אני מניחה שלחברות הדיסק און קי / הנגנים / כרטיסי הזיכרון למיניהם אין אינטרס כזה (להיפך...) אבל אולי משווק ירים את הכפפה ולפני שיארוז את הכרטיס המוגמר יעביר אותו איזה טרנספורמציה של נעילה שתאפשר להשתמש בו רק אחרי שהגדירו בו מספר טלפון וכתובת אימייל (אולי אפילו עם חובת אימות) וחסל סדר כרטיסים ללא פרטים מזהים.
אני רואה שכבר עברו כמעט 4 שנים מההודעה שכתבת...ולמת להקים אתר לתיווך חלקי חילוף של דברים יקרים
החל מחלקי חילוף לרכב, מיקסרים, מכונות כביסה ומקררים עד עגלות ומשקים
כל מי שרוצה להוריד למטה מכשיר או סתם משהו שלא צריך יוכל לבדוק אם מישהו מחפש חלקי חילוף ולמכור לו או למסור לפי בקשתו. יש לי תוכנית מסודרת אם זה לא גדול מידי תוכלי לדבר איתי ולהגשים את החלום השיתופי הזה
בטח. זה כל הזמן בראש שלי. משום מה גדלתי עם חינוך כמה שפחות לזרוק כמה שיותר למחזר...אני רואה שכבר עברו כמעט 4 שנים מההודעה שכתבת...
השאלה האם אני יכולה לקחת את הרעיון ולרוץ איתו?
כנראה שיש עוד כאלו עם חינוך כזה..בטח. זה כל הזמן בראש שלי. משום מה גדלתי עם חינוך כמה שפחות לזרוק כמה שיותר למחזר...
ויש דברים מצוינים שנזרקים בגלל חלק קטן.
אם תשאלי אותי- אחרי שהאתר יהיה ויתחיל לרוץ יש סיכוי למימון כלשהו מה"ירוקים" הגנת הסביבבה וכד'
אבל צריך לאפיין טוב את המשתמשים, מטרות, למה שמישהו יפרסם סתם ככה? צריך להשקיע בזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: