מנסיון גם על "מבינים רציניים" לא כדי לסמוך לגמרי
תמיד כדאי לברר אצל עו"ד או איש חוק
בררתי על זה בעבר
זה לא חוקי להחזיק מאגר כזה
לא הבנתי למה בדיוק אבל ככה אמר לי מישהו שמבין מאוד בתחום
יש כבר...https://www.truecaller.com/אתר לזיהוי שם המתקשר ע''פ מספר הטלפון (כמו truecaller) - מבוסס על המידע של אפליקציית me
זה היה עו"דמנסיון גם על "מבינים רציניים" לא כדי לסמוך לגמרי
כנראה שאף פעם לא טעמת את me...
אכן לא טעמתיכנראה שאף פעם לא טעמת את me...
(ובנוסף, ב-truecaller יש הגבלה של 5 חיפושים ליום בלבד...)
תטעם - תבין..אכן לא טעמתי
זה אכן מהחודש האחרון..ולא ידעתי שיש הגבלה על מספר החיפושים - כנראה זה חדש (פעם בוודאות לא היה אבל הרבה זמן לא השתמשתי)
ואולי מישהו יכול להסביר לי מה זה שונה מספר טלפונים שאפשר להציג וזה לא חוקי להטריד ולשלוח פרסומות בטלפון (צינתוקים עסקיים אינם חוקיים) שיעשו אותו הדבר במייליםאני יודעת למה זה לא חוקי.
כי אנשים לא רוצים שכל העולם ידע 'בקליק' אחד את האימייל שלהם ויפוצץ אותו בספאם וכאלה......חברות שיווק יכולות לנצל את זה ולשלוח לי למייל כל יום דילים ועסקאות שאני בכלל לא רוצה לקבל וזה יטריח אותי למחוק כל פעם מחדש את מה שהם שולחים לי..
שימי לב שכשאת נרשמת לאתר כלשהו ומאפשרת דיוור חומר האתר למייל שלך וגם מציינת כתובת אימייל -
הם מתחייבים לשמור על דיסקרטיות כתובת האימייל שלך ולא להעביר אותה הלאה.
דוקא באימייל זה הרבה יותר פשוט מכיון שאפר לעשות שיגיע ישר לספאם גם בגוגל יכולים לעשות שכל דואר שנשלח בצורה מסוימת יעבור אוטומטי לספאם או יחסםתארי לך שכל יום את מקבלת לאימייל שלך פיצוץ של פרסומות, תרומות, עסקאות...ואת יושבת כל יום מחדש שעה על המחשב כדי לרוקן את האימייל שהספיק להתמלא שוב כשלא היית בבית וכו'.... בטלפון זה שונה. נכון. זה מאוד מעצבן שמתקשרים אבל הם לא מתקשרים בתדירות גבוהה מאוד יחסית. את רק מנתקת ושוכחת. אבל אם האימייל שלך יהיה גלוי לעין כל...אלפי חברות ובתי עסק ישלחו לך כל דקה דילים ומבצעים ביום, האימייל שלך יוצף ואת תשתגעי מזה יותר משאת משתגעת מהנודניקים שמתקשרים לטלפון...
למרות שבאמת אם יוציאו חוק שאסור להעביר מספרי טלפון לרשימות תפוצה של ארגונים שונים וכו' זה יהיה דבר מבורך.
יש תוסף לגוגל כרום נראה לי זה גם לעבריתאתר כמו "What the font" אבל שמזהה פונטים בעברית
מה שאני מכיר זה תוספים שמזהים פונטים בדפי אינטרנט. לא מתמונותיש תוסף לגוגל כרום נראה לי זה גם לעברית
כנראה שאף פעם לא טעמת את me...
(ובנוסף, ב-truecaller יש הגבלה של 5 חיפושים ליום בלבד...)
הייתי הולכת יותר על כיוון של שמחות...אתר עדכון יומיומי
- כאשר מקבלים הביתה פרסומונים צריך לזכור שביום שני בין 2-4 יש מכירת נעליים בבנות הדסה, וביום רביעי יש מבצעי ענק בזול ובגדול, ביום שלישי יש הרצאה מדהימה במנהל הקהילת בבית וגן.
באתר המוצע- יוצגו כל ההטבות/אירועים/מכירות של אותו היום.
אפשרי גם לפתח לכיוון של שמחות במקיימות באותו יום באולמות השונים
זה באמת מסובך, אבל אפשרי.אני חולמת על אתר (אבל נראה לי שהוא מסובך)
שמכניסים לתוכו שיר וזה כותב את התוים שלו.
יש מצב לבקש ממנה את זה?זה באמת מסובך, אבל אפשרי.
מכירה מישהי שעשתה את זה בתור פרוייקט גמר בהנדסת תוכנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: