נכתב ע"י מלפפון;1901123:כי היו כמה שעיצבנתי אותן, אז הן עיצבנו אותי, כך שעיצבנתי אותן בחזרה..
ממש נשמע כמו קשרים משפחתיים אמיתיים...
מזכיר מריבות בין אחים.
נכתב ע"י מלפפון;1901123:כי היו כמה שעיצבנתי אותן, אז הן עיצבנו אותי, כך שעיצבנתי אותן בחזרה..
נכתב ע"י מלפפון;1901666:ואו, איזה ניתוחי אופי.
אני צריכה לעבור על שורה שורה..
הכל נכון חוץ מהשורות שביקשתי שישכנעו אותי.
ביקשתי לדעת מה הסיפור פה.
והנחתי שעוד ניקים שואלים את עצמם, לכן שאלתי בריש גלי.
קיבלתי תגובה באישי שאני מקררת, וזו ממש לא הכוונה שלי.
ולהפך, יש מצב שאני הולכת לבקש ממיני סיני דמי פרסום. לדעתי השאלה הזו רק קידמה את המכירות.
כי אנשים קיבלו תשובות לשאלות ששאלו את עצמם.
אז יכולתי לטמון את ראשי בחול ולעבור הלאה.
אבל העלתי את התמיהות לטובת כולם.
ובאמת הבוקר נכנסתי לקטלוג ותרמתי.
אז אולי היית שולחת למיני סיני באישי??נכתב ע"י מלפפון;1900926:את מזכירה לי את המורות שאומרות לבנות ששואלות שאלות הבנה והתעמקות: יש לך בעיות באמונה.
כאילו מה, אסור לשאול?
הקטע הזה של הפיכת שאלות מתוך רצון לדעת להתרסה כבר פסה מן העולם שלנו.
צר לי.
יש לי זכות לדעת להיכן הולכת התרומה שלי.
ואני מקבלת את מה שעונים פה, ויש מצב שאתרום. כבר כמה ימים אני מסתובבת עם ההתלבטות הזו. ואם המכירה הזו מתפרסמת ברבים, יש לי זכות לשאול ברבים.
ואם אקבל תשובות מניחות את הדעת, יש מצב שזה יענה לעוד כאלו שמתלבטות, ואולי תתווספנה תרומות. תחשבי על זה!
נכתב ע"י yael1;1901814:אז אולי היית שולחת למיני סיני באישי??
הברור הזה הוא במקום. אולי רק הבמה לא מוצלחת.
נכתב ע"י yael1;1901814:אז אולי היית שולחת למיני סיני באישי??
הברור הזה הוא במקום. אולי רק הבמה לא מוצלחת.
נכתב ע"י השקעה;1901868:אני ממש מרגישה צורך לכתוב משהו
אני לא נכנסת הרבה זמן לפורום חוץ מהצצות קלות בעיקר בתחום הצילום ופה ושם איש את רעהו, כי יש לי המון עיסוקים שתופסים אותי ואין לי זמן פנוי של דקה, אז היום נכנסתי...
לפני כן הייתי רואה את הכותרות של מיני סיני, פעם אחת פתחתי וראיתי שצריך להוריד קטלוג של מכירה סינית כל שהיא, לא התעמקתי במה מדובר וכיוון שמכירה סינית יכולה לעניין אותי רק שעומד מאחוריה איזה ארגון שאני מכירה טוב-הייתי מדלגת על האשכולות האלה בלי לשים לב במה מדובר בכלל.
פתאום אני רואה כותרת שערורייתית ואשכול רב תגובות, כמובן שפתחתי להעביר את הזמן שאין לי ולרענן קצת את הראש. כותרת האשכול לדעתי משקפת היטב את התוכן שלו ולא מתלהמת בכלל: מלפפון שואלת למה כדאי לתרום למיני סיני האלמוני וכוווווולם עונים בצורה הכי משכנעת שיש, כולל הסבר מה זה בכלל למי שלא הבין ולא שם לב. מעלים קטלוג, כאן אני כבר חייבת להסתכל, והנה אני רואה עשרות אנשי מקצוע תורמים מנדבת ליבם, קוראת את הסיפור שמאחורי, מתרגשת ומחליטה לתרום קצת כפי יכולתי.
בקיצור מלפפון עשתה פה עבודת שיווק. ממש ברור לי למה היא שאלה, כי בזכות ההסברים כאן באשכול העניין בכלל ענין אותי ובטוח שהיה עוד אנשים כאלה, אז נראה לי שזה תרגיל שיווקי שמלפפון תרמה למיני סיני בסתר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: