אני לא באה להתקיף חלילה, אלא באמת שואלת.
כלומר אני באמת מעריכה את העוסקים במלאכה, וברור לי שזה לשם שמים.
אבל- אני מנסה לחשוב:
זה ניק לא מוכר. (כאילו מי זה בכלל מיני סיני)..
אין לנו הכרות עם הסיפור, ויש עוד הרבה משפחות שעוסקות בנישואי ילדים ואין להן כסף.
אנחנו תורמים כבר את המעשר למישהו שאנחנו מכירים.
אז באמת זה מעורר לי סוג של מצפון כשאני רואה את ההודעות של מיני סיני, כי אם זה מישהו מפרוג שיש כאלו שודאי מכירים אותו, זה סיפור אמין והתרומות באמת תעזורנה.
אבל-- זה סוג שלא ממש יצר לי הזדהות. וכבר חשבתי על זה הרבה זמן, ורק עכשיו החלטתי להעלות את זה כי אולי תהיה תועלת גם לאחרים.
השאלה היא: למה לתרום דווקא למיני סיני? דווקא למשפחה הזו?
סיפור קלאסי שהרבה משפחות שעוסקות בחיתון ילדים נתקלות בו לצערנו. (זה לא סוד שדירה לא עולה היום 50 שקל).. אני לא מכירה אישית, לא יודעת מי הניק המדובר,, אז למה??
ואני באמת שואלת ולא בקטע של להתקיף.
כלומר אני באמת מעריכה את העוסקים במלאכה, וברור לי שזה לשם שמים.
אבל- אני מנסה לחשוב:
זה ניק לא מוכר. (כאילו מי זה בכלל מיני סיני)..
אין לנו הכרות עם הסיפור, ויש עוד הרבה משפחות שעוסקות בנישואי ילדים ואין להן כסף.
אנחנו תורמים כבר את המעשר למישהו שאנחנו מכירים.
אז באמת זה מעורר לי סוג של מצפון כשאני רואה את ההודעות של מיני סיני, כי אם זה מישהו מפרוג שיש כאלו שודאי מכירים אותו, זה סיפור אמין והתרומות באמת תעזורנה.
אבל-- זה סוג שלא ממש יצר לי הזדהות. וכבר חשבתי על זה הרבה זמן, ורק עכשיו החלטתי להעלות את זה כי אולי תהיה תועלת גם לאחרים.
השאלה היא: למה לתרום דווקא למיני סיני? דווקא למשפחה הזו?
סיפור קלאסי שהרבה משפחות שעוסקות בחיתון ילדים נתקלות בו לצערנו. (זה לא סוד שדירה לא עולה היום 50 שקל).. אני לא מכירה אישית, לא יודעת מי הניק המדובר,, אז למה??
ואני באמת שואלת ולא בקטע של להתקיף.