אתם מחפשים את התחושה או צריכים את השטח?באיזה קטע?
יש לנו תכנון מדהים, מבחינת השטח
השאלה שלי היא אם באמת החלק למעלה נותן את התחושה הזו
כי אם צריך עוד חדרי שינה אז באמת חשוב שיהיו, ואם רק כדי להרגיש מרחב לזוג צעיר, לא יודעת כמה זה נותן...
אתם מחפשים את התחושה או צריכים את השטח?באיזה קטע?
תלוי איזה צורת מדרגות אתם יכולים לעשות, יש מדרגות שלוקחות הרבה מקום ויש מדרגות שלוקחות יחסית קצת מקום,באיזה קטע?
תסתכל במהרשא על הגמ הזאות בברכות....הוא כותב שזה נאמר לתלמידי בלעםדירה גדולה (ונאה) מרחיבה דעתו של אדם.
אנחנו גרים בשתי קומות, ולא יהיה קל לעבור לקומה אחת.
היה על זה פעם דיון ארוך ארוך ארוך באחד האשכולות כאן, מי שיודע לחפש, שיחפש.
היה דיון ארוך לפני תקופה כאן באחד האשכולות, לגבי איך לתכנן את הדירה,ור.ב. ב. ש. אשמח לשמוע, מעלות לדירה כזו- תודה
מצאתי שתי אשכולותכדאי לך מאד לחפש את האשכול הזה, הוא מלא מלא במידע, ללמד שכשם שפרצופיהם שונים, כך דעותיהם שונות.
זה גם תלוי ילדים...מנסיון, יש לי שכנה עם הרבה ילדים בדירת 3 חדרים - כל יום כל היום הם בגינה.
אם אין מקום לילדים בבית - הם יוצאים לרחוב...
בית קטן - הילדים גרים ברחוב
בית גדול - הילדים גרים בבית.
הרבה משפחות שמו לב למשוואה הזאת בקורונה, ועזבו את קופסאות הגפרורים בבני ברק והתרחבו, כדי שהילדים יגורו בבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: