קייטרינג הוא בהחלט דבר מאד פרוץ אבל כמו שכתבו שזה אשת אברך וכו', וזה דבר אמיתי, אבל כל המעדניות מי שנמצא שם זה אנשים שלא כ"כ היית סומך עליהם (ובאו בלי הכללות או העלבות תכלס'...) ובעיקר מה שאין הכשר ונפרץ מאד מאד בשנים האחרונות זה הטשולנטיות בליל שיש שכל מה שצומח תחת כל עץרענן הוא ללא הכשר ורק כתוב שהבשר בהכשר זה והמוצרים בהכשר זה, ובדר"כ זה לא שמי שמוכר הוא מכין אלא הוא מבקש מחבר שלו שיכין את זה והחבר לא מבין מי יודע מה בהלכות כשרות המטבח הבסיסיות (מה שכל אשת אברך/בוגרת סמינר יודעת) וחותך כל מיני דברים בכל מיני סכינים, ואם מתערבב משהו יש לו מיד סברות של ביטול והפסד מרובה, שפעם הוא שמע היכן שהוא, והנה ש לנו סיר טשולנט נפלא בהכשר רס"ר שמועתי...