זהו שלא רקמאותה סיבה שליבי קליין מוכרת מאות אלפי ספרים על אסונות, סבל, מחלות, צרות וכאב:
זה מרתק
איך אתה מעז להזכיר נושאים כאלו?זהו שלא רק
הגיע הזמן שידברו בציבור שלנו על זה
ואולי מי יודע גם תבוא תורה של הפגיעה המ....
אכן.מאותה סיבה שליבי קליין מוכרת מאות אלפי ספרים על אסונות, סבל, מחלות, צרות וכאב:
זה מרתק
כנראה מטרה.מה הפירוש 'רואה מרה'?
בדרך כלל שינויים מתחילים מלמטה...אבל כשמדובר על במה שולית בחשיפה,
מי אמר לך שהם לא מתמודדים עם חיים הזויים?אני לא רוצה שיקראו אותם נערות\נערים ומטה.
יש להם את הקשיים שלהם. אבל יש קשיים שאסור להם להחשף אליהם כרגע. ("כשתגדלי תביני"...).מי אמר לך שהם לא מתמודדים עם חיים הזויים?אני לא רוצה שיקראו אותם נערות\נערים ומטה.
לא להוציא אותם זה לא לתת לגיטימציה לקשיים שלהם, להתמודדות שלהם, לרגשות שלהם.
לא להוציא אותם לאור, זה אומר למחוק אותם.
אחרי הכל, מובן מאליו שרוב מוחלט של הנערים אינם מתמודדים עם קשיים שכאלו, והשאלה היא עד כמה נחוץ לחשוף את כל שכבת הגיל הצעירה לסיפורים קשים שכאלו, בשביל כמה עשיריות האחוז, או פחות.מי אמר לך שהם לא מתמודדים עם חיים הזויים?
לא להוציא אותם זה לא לתת לגיטימציה לקשיים שלהם, להתמודדות שלהם, לרגשות שלהם.
לא להוציא אותם לאור, זה אומר למחוק אותם.
כשתביני תגדלי!"כשתגדלי תביני"
רק עצוב שאסור להם להיחשף לזה מההורים, מהמורים ומהספרות החרדית, וכשהם נחשפים לזה אחרת זה הרבה יותר רע.יש להם את הקשיים שלהם. אבל יש קשיים שאסור להם להחשף אליהם כרגע. ("כשתגדלי תביני"...).
כמה נאיבי... הלוואי.בשביל כמה עשיריות האחוז, או פחות.
אתה מדבר מידיעה של מספרים? מה המקור? ובכמה אחוזים באמת מדובר?כמה נאיבי... הלוואי.
אני מדברת, לא מדבר, וכן מידיעה, הייתי מעלה כאן מקורות אבל יש לי נטפרי ככה שאין סיכוי שיפתח לי המידע.אתה מדבר מידיעה של מספרים? מה המקור? ובכמה אחוזים באמת מדובר?
ובכן... 'בא בחשבון' זה שם גברי, לא?אני מדברת, לא מדבר,
אני מבין שאת מדברת על הטרדה, ואם כי גם הנתונים של 'כל ילד חמישי' נשמעים לי מופרכים למדי, ומעולם לא הכרתי והרחתי סביבי סיפורים כאלו [חוץ ממה שסיפרו לי], אבל הנושא של האשכול כאן הוא אלימות במשפחה, ועל זה דיברתי.בכל אופן ממה שידוע לי (יש לי קרובה שהיא עובדת סוציאלית ומטפלת במשפחות באחת הערים החרדיות ביותר בארץ, ועוד קרובה שהיא מטפלת במקרים כאלה - והסיפורים מהם יכולים להכניס להלם. באמת. חוץ מהמקרים שכל אחד מכיר ומריח סביבו) כיום בממוצע - כל ילד חמישי סובל הטרדה לפחות פעם בחייו. (מקווה שאני מדייקת - כמו שאמרתי - אין לי אפשרות לבדוק מקורות מדויקים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: