אוהב את הבריות1
משתמש פעיל
כי אם היא הייתה מההתחלה שומעת חוסר עניין אז הייתה עוברת למטופל הבא...למה חבל על הזמן אם היא מקבלת על זה כסף?
חבל על המאמץ אולי
אבל בחירה שלה (:
כי אם היא הייתה מההתחלה שומעת חוסר עניין אז הייתה עוברת למטופל הבא...למה חבל על הזמן אם היא מקבלת על זה כסף?
חבל על המאמץ אולי
אבל בחירה שלה (:
ממ.. לא בטוחה שהפשטות שבה כתבת את זה, היא אותה פשטות שבה מבצעים את זה.המוערכת הלז,
לצערך כבר זמן רב לא בתחום...
וגם לטלפניות יש ערכים, מוסר(בכל אופן אם הם משלנו)
חלקם עושות עבודת קודש ןמתרימות לארגוני צדקה רבים.
(באופן אישי לא ראיתי שם את עתידי המקצועי)
וזה בדיוקמה שבאתי לומר,
אין לך אפשרות לתרום- תגידי מצטערת, לא כרגע, שיהי לך בהצלחה ויום נעים
ולא תגיעי למצב שאת מדברת לקיר!!
לא קשה, לא מסובך, לא גוזל הרבה מילים.
יכול להיות,כי אם היא הייתה מההתחלה שומעת חוסר עניין אז הייתה עוברת למטופל הבא...
כמה שאת צודקת...@על דא ועל הא
בהחלט מרגיז שבסוף יום טלפנית חופרת וקודחת על דה ועל הא...
אבל בכל אופן חשוב לי להביא לתודעת הציבור את הצד השני.
טלפנית נואשת בסופיום שתקועה עם תסריט שערוך לכל מקרה ותרחיש
אחראית המשמרת מקשיבה מהצד לשיחות.
אז נכון, זה מעצבן וחופר לשמוע בפעם המאתיים את האג'נדה של הארגון התורן.
אם אתם לא יכולים, פשוט לחתוך יפה וברור.
בלי מריחות מיותרות(ברגע שמורחים את הטלפן\ית תתקשרי מחר\ מחרתיים המספר נשמר במערכת אוטומטית והרי לכם חפירה ונקציוץ מחר\מחרתיים ולה נותר רק לסבול מ2 הצדדים)
אולי...
הלוואי.ובגלל שהיא לא הבינה את הרמז היא באמת מתקשרת
מה לעשות שאין רמזים בתחום הזה באמת צריך לדבר בקשיחות וזה מאוד חבל להרגיל את עצמנו לסגנון כזה..א. כי חבל שהיא תדבר שתי דקות ואז היא תקבל תשובה שלילית
ב. כי לא תמיד נעים לומר 'לא' אחרי משפטי המחץ שלימדו אותה לומר, אז אומרים שתתקשר יותר מאוחר, ובגלל שהיא לא הבינה את הרמז היא באמת מתקשרת ואז אין ברירה אלא לטרוק כי כבר לא נעים לומר שלילי אחרי שבקשתי ממנה בפירוש להתקשר יותר מאוחר
אם זה היה עוזר היה על מה לדבראין לך אפשרות לתרום- תגידי מצטערת, לא כרגע, שיהי לך בהצלחה ויום נעים
ולא תגיעי למצב שאת מדברת לקיר!!
כנראה שמה שמחזיק אותן זה האווירה הכללית במוקד - חברות, האחמשית, בונוסיםומה אחוזים של תגובות חיוביות,
תכלס איך שורדים יום שלם של עצבים????????????
היו יוצאות לי קרניים מזמן, (אולי זה טוב להתרמות, הייתם מפחדים ואז תורמים...)
והנה כמה סודות מהחדר:אם כבר, ספרי לנו סודות מתוך החדר -
כמה התרמות/ תגובות טובות יש בממוצע במשמרת?
10%, 4% ???
זה כבר מענין!
בורחים מהעבודה הזאת במהירות.תכלס איך שורדים יום שלם של עצבים????????????
בתור טלפנית אני מעדיפה שבן אדם יגיד לי לא מאשר שימרח אותי ויגיד תתקשרי אחרי זה חבל על הזמן הזה אני יכולה להוציא בו זמנית שיחה למישהו אחר..נכון שזה לא תמיד נעים להגיד לא אבל עדיף כן להגיד והכל בסדר אני ידע להתמודד עם הלא וימשיך לבא בתור..א. כי חבל שהיא תדבר שתי דקות ואז היא תקבל תשובה שלילית
ב. כי לא תמיד נעים לומר 'לא' אחרי משפטי המחץ שלימדו אותה לומר, אז אומרים שתתקשר יותר מאוחר, ובגלל שהיא לא הבינה את הרמז היא באמת מתקשרת ואז אין ברירה אלא לטרוק כי כבר לא נעים לומר שלילי אחרי שבקשתי ממנה בפירוש להתקשר יותר מאוחר
שוב אני אסביר,אם זה היה עוזר היה על מה לדבר
בדרך כלל לאחר כל סירוב מפורש הטלפנית תנסה מספרים אקראיים מתוך טווח המספרים שבין התרומה הקודמת ל-1 בסדר יורד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: