שאלה שמטרידה אותי מזה זמן רב....
יצא לי לעבוד זמן רב בטלפנות
ברוך השם יצאתי מעמק הבכא, ממפעל היזע הלז.
אממה, שבמהלך התקופה הפחות זוהרת בחיי
שמתי לתופעה מטרידה,
אנשים מאבדים את כל אנושיותם. (וכן, כן את\ה באמצע לאכול\לעשן\או סתם כך לקרוא עיתון מלפני שבוע ובטעות ענית לי..)
במקרה הטוב טורקים יפה את הטלפון (ואם תהיתם לעצמכם, איך אפשר לטרוק יפה? התשובה היא, א"א לטרוק יפה.)
במקרה הפחות נעים מוסיפים כמה קללות עסיסיות לפני.
אבל היי,
אני בנאדם אנושי, לא תקליט (נכון אומנם זאת העבודה שלי ב29.8 לשעה, ופסדר, לא לקחתי אפחד אישית)
יצא לכם פעם לחשוב אפילו לרגע קצרצר שיש מישהו מעבר לקו?
אין לכם אפשרות לתרום\לענות לסקר(שזה ממש בחינם לכם וממש יעזור לטלפן\נית הלחוץ\צה שאיש לא הסכין לענות לה לסקר על מצב החסה בשטחים מתחילת המשמרת.?!) תסיימו יפה.(לא חסרות דרכים.)
(ובשביל כל האלה שיקפצו ויגידו למה להכליל.. אז נכון, יש אחוז מסוים שכן עונה יפה ובמאור פנים...)
מקווה שבפעם הבאה תקדישו עוד רגע קצרצר לחשוב על מי שמעבר לקו.
יצא לי לעבוד זמן רב בטלפנות
ברוך השם יצאתי מעמק הבכא, ממפעל היזע הלז.
אממה, שבמהלך התקופה הפחות זוהרת בחיי
שמתי לתופעה מטרידה,
אנשים מאבדים את כל אנושיותם. (וכן, כן את\ה באמצע לאכול\לעשן\או סתם כך לקרוא עיתון מלפני שבוע ובטעות ענית לי..)
במקרה הטוב טורקים יפה את הטלפון (ואם תהיתם לעצמכם, איך אפשר לטרוק יפה? התשובה היא, א"א לטרוק יפה.)
במקרה הפחות נעים מוסיפים כמה קללות עסיסיות לפני.
אבל היי,
אני בנאדם אנושי, לא תקליט (נכון אומנם זאת העבודה שלי ב29.8 לשעה, ופסדר, לא לקחתי אפחד אישית)
יצא לכם פעם לחשוב אפילו לרגע קצרצר שיש מישהו מעבר לקו?
אין לכם אפשרות לתרום\לענות לסקר(שזה ממש בחינם לכם וממש יעזור לטלפן\נית הלחוץ\צה שאיש לא הסכין לענות לה לסקר על מצב החסה בשטחים מתחילת המשמרת.?!) תסיימו יפה.(לא חסרות דרכים.)
(ובשביל כל האלה שיקפצו ויגידו למה להכליל.. אז נכון, יש אחוז מסוים שכן עונה יפה ובמאור פנים...)
מקווה שבפעם הבאה תקדישו עוד רגע קצרצר לחשוב על מי שמעבר לקו.