דרוש מידע למה לחכות במעבר חציה עד שהרכב יעצור ורק אז לעבור?

מצב
הנושא נעול.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
פעם עברתי את הכביש עם עגלת תאומים ועוד כמה ילדים מסביבי, לפני המעבר חציה התקרב באיטיות טיוטה סיאנה בפוזה של תעבור אני מחכה, התחלתי לעבור ואני קולט שהוא נוסע לאט כי הוא עסוק בסמארטפון!!! למזלי הרב היה לי את הזמן והתושיה למשוך את כל הצאן אחורה... ולא פחות הנהג המשיך בנסיעה בלי לראות אותי (הייתי ממש באמצע הכביש בין שתי הנתיבים)
למזלו (אני לא יודע אם הרע או הטוב)באותו רגע עבר במקום שוטר על אופנוע שראה את הסיטואציה וחסם אותו מיד
השוטר שאל אותו אתה יודע למה עצרתי אותך? הנהג הסתכל החוצה וראה את המשפחה שעומדת באמצע הכביש קלט את הסיטואציה ואמר לשוטר באפטיות "תכתוב דו"ח"
וכן, הוא היה יהודי נכבד עטור זקן!
המשפט האחרון מיותר ולא ממין האירוע

מ. ק.

משתמש מקצוען
כי היום עמדתי במעבר חציה וניסיי ליצור קשר עין עם נהגת במשקפי שמש,
היא האטה ולא ראיתי את העיניים שלה,
ותכל'ס היא היתה עסוקה בסמארטפון שלה והמשיכה לנסוע בעוד אני סנטימטר ממנה!
אין לי מושג איך היא ראתה אותי פתאום על הכביש, ועצרה לגמרי
אבל זה אחרי מיזעור הסיכונים למינימום.

צדיקה נסתרת

משתמש פעיל
הכי מזעזע שמאז שקבעו את החוק שיש זכות קדימה להולכי רגל
והנהגים חייבים לעצור לאותם שמתכננים לעבור כביש
נוצרה כמין תחרות סמויה בין הנהג להולך רגל מי מגיע ראשון למעבר חציה ועובר
ולכן רואים המון פעמים שנהגים נותנים פול גז לפני שמגיעים למעבר חציה
וההולכי רגל בטוחים שהוא חייב לעצור כי אנחנו עוברים כביש
מה שגורם שהמון פעמים בנסי ניסים נמנע אסון

דוּבי

משתמש מקצוען
בתור נהג זה מעצבן
בתור הולך רגל שכמעט נדרס ,,,(כן, בשבוע שעבר..אפי' שהסתכלתי טוב לפני, רכב הגיח במהירות שיא)
בתור הולך רגל שחטף צעקות "מה אתה קופץ לכביש כמעט דרסתי אותך" בשילוב קללות ,,,,
בתור הולך רגל שהנהג מסמן לך שאתה החולה נפש והוא שנוסע על 200 קמ"ש כמובן בסדר...
בתור הולך רגל שהנהגים כן אשכרה דוחפים אותך תוך כדי המעבר מזרזים אותך ואם לא המכונית תדחוף אותך..
בקיצור סכנת נפשות לעבור במעבר חציה רבים מהנהגים לא נותנים זכות להולך רגל
ואחוז גבוה מהפגיעות בהולכי רגל זה במעברי חציה

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
כחוט השני עובר פה בכל ההודעות המילה "סמארטפון" אולי צריך להצמיד לרכבים שלנו תג מיוחד "כאן אין סמארטפון"
וכך שנעבור כביש נהיה יותר רגועים!
גם תאונות של אוטובוסים היו הרבה עם נהגים שעסקו בסמארטפוניהם

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
פעם עברתי את הכביש עם עגלת תאומים ועוד כמה ילדים מסביבי, לפני המעבר חציה התקרב באיטיות טיוטה סיאנה בפוזה של תעבור אני מחכה, התחלתי לעבור ואני קולט שהוא נוסע לאט כי הוא עסוק בסמארטפון!!! למזלי הרב היה לי את הזמן והתושיה למשוך את כל הצאן אחורה... ולא פחות הנהג המשיך בנסיעה בלי לראות אותי (הייתי ממש באמצע הכביש בין שתי הנתיבים)
למזלו (אני לא יודע אם הרע או הטוב)באותו רגע עבר במקום שוטר על אופנוע שראה את הסיטואציה וחסם אותו מיד
השוטר שאל אותו אתה יודע למה עצרתי אותך? הנהג הסתכל החוצה וראה את המשפחה שעומדת באמצע הכביש קלט את הסיטואציה ואמר לשוטר באפטיות "תכתוב דו"ח"
וכן, הוא היה יהודי נכבד עטור זקן!
מפחיד,
המזל שלו אם הסתפקתם נראה לי דוקא טוב, אולי בסוף הוא יתחנך..
והספוילר היה מיותר לגמרי

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה