איזה חוסר מודעותנס שאתם גם לא מבקשים מאתנו להשלים פסוק כדי לדעת שלא נבצע בכם פיגוע דריסה...
איזה חוסר מודעותנס שאתם גם לא מבקשים מאתנו להשלים פסוק כדי לדעת שלא נבצע בכם פיגוע דריסה...
בלת"קאני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
למה? יכולתם כבר לחצות 3 פעמים הלוך ושוב, למה לעצבן? מה אתם ילדים שמחכים שאני אעביר אותם כביש?
אני לא מדבר על אנשים מבוגרים שהולכים לאט.
אני מדגיש שאני מדבר על מקרה שאני מאט ומראה להם שאני אעצור בכל מקרה.
הגיוני.קשה לך?
אז אל תנהג!
זה לא בשבילך!
כל הכבוד לנהגים כאלו!נהג רואה, ויש חוק, אז הוא עוצר.
לא הגזמת?מאות מטרים
אולי בזמן הזה שאתם מחכים תשתו כוס מיםאני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
למה? יכולתם כבר לחצות 3 פעמים הלוך ושוב, למה לעצבן? מה אתם ילדים שמחכים שאני אעביר אותם כביש?
בלת"קאני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
יש איזה עיר בארץ, מפני כבודה לא אזכיר את שמה, שהלכתי שם פעם לתומי, ופתאום אני רואה הולך רגל שמתפרץ למדרכה! לא פחות ולא יותר.בלת"ק
אני שאלה הפוכה.
למה להתפרץ לכביש?!?!? אתם מסכנים את החיים שלכם, לא שלי!!!
אתמול נסעתי באחד הרחובות, ופתאום "נכנס לי בין הגלגלים" הולך רגל.
הלו, בן אדם! לא חבל על החיים שלך?!
מילא ילדים רצים ולא יודעים להיזהר, אבל אנשים מבוגרים!
לא חבל על החיים שלכם?! איפה השכל? אין מצווה להידרס בכוח,
ומותר להעיף מבט שניה לפני שרצים לתוך הכביש.
המצב בלתי נסבל!!!!!
כי הם לא רוצים למות מדריסה במעבר חציה.אני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
ואחרי זה עוד @הערינג לשמחות בא בטענות?קרה לי לפני תקופה שרכב עצר, התחלתי לעבור ואז הוא פשוט נסע בפתאומיות והעיף אותי
וואי מענייןאני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
פעם עברתי את הכביש עם עגלת תאומים ועוד כמה ילדים מסביבי, לפני המעבר חציה התקרב באיטיות טיוטה סיאנה בפוזה של תעבור אני מחכה, התחלתי לעבור ואני קולט שהוא נוסע לאט כי הוא עסוק בסמארטפון!!! למזלי הרב היה לי את הזמן והתושיה למשוך את כל הצאן אחורה... ולא פחות הנהג המשיך בנסיעה בלי לראות אותי (הייתי ממש באמצע הכביש בין שתי הנתיבים)אני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
אני נמצא מאות מטרים לפני מעבר החציה ואני רואה אנשים (בעיקר נשים) שפשוט מחכים שאני אעצור ורק אז מתחילים לעבור.
אחרי שאנשים נדרסו כי רכב עקף רכב שעצר להם.
אחרי שאנשים נדרסו כי מסתבר שהנהג עצר בכלל כדי להציץ בטל' שלו ולא ראה אותם לרגע.
אחרי שאנשים נדרסו כי היה נראה להם שהנהג קלט אותם ולא היא.
אנשים לוקחים מרווח בטחון לוודא שראו אותם, לוודא שעצרו להם, לוודא שהם חוצים בבטחה.
והם ראויים להערכה.
והנהגים - זה הזמן להעזר בסבלנות ולעצור במעבר חציה הבא לילדה שממתינה שם עד בוש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: