בנצי מיוזיק
משתמש פעיל
אולי זה פיצוי על זה שאין להם אחרי צהריים
פשוט, להישאר בבית הספר עד שעות הזויות...יבואו הבנים ויוכיחו שזה לא נכון!
הם יודעים טוב טוב את החומר בלי שעורי בית
שילכו המורות ללמוד מהמלמדים איך עושים את זה
שיש חיים אחרי המוות....שיש חיים מלבד הלימודים
במחילה, אבל אין מה להשוות את הזמן שהבנות מבלות בלימודים לזמן שהבנים בלימודים...יבואו הבנים ויוכיחו שזה לא נכון!
הם יודעים טוב טוב את החומר בלי שעורי בית
שילכו המורות ללמוד מהמלמדים איך עושים את זה
אני שמעתי מכמה בנות בתיכון שכמה וכמה מורות נתנו להן את המבחן יחד עם תשובון, ואמרו להן לבדוק לבד ולהחזיר להן בדוק....הן אלה שצריכות לשבת ולבדוק מי עשתה שיעורי בית ומי לא....
הן אלה שצריכות לעבור על כל העבודות התקופתיות....
הן אלה שבודקות מבחנים שעות על גבי שעות...
באמת שרק צריך לרצות...מגיעות הביתה, אוכלות ומייד שיעורי בית, מתי יבינו שהזמן בבית הוא לעזרה? בשביל מה צריך את זה?
איך הגעת להנחה שעושים אותם שפחות, ח"ו מכבדים אותם מאוד אבל אין להם זמן לעזור, זה הכל...בנות שמתייחסים אליהן כאל שפחות או כאל עובדות ניקיון תעדפנה את שיעורי הבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: