אני נתקלתי לאחרונה שנהגים נוסעים במהירות מופרזת בתוך העיר. אז תדברו גם על הנהגים שיזהרו -לא רק חד סטרי-צד אחד.
נכון, אבל אצל הבנים פחות.בבתי הספר היסודיים לבנות מאוד מלמדים!!!
יש אפשרות להזמין מרצה חרדי על מלא, ללא מדים וללא שום סממן ציוני / סממן לא חרדי וכדו'.הרבה אנשים צדיקים שמגיע מישהו לתלמוד תורה ומתחיל ללמד על זהירות בדרכים ישר הם כותבים על זה פשקווילים ובעלונים שלהם נגד לימודי החול ע"י אנשי משטר במדים ה"י וכו וכו.
לגמרי! זה נושא שמצדיק פתיחת אשכול בנפרדאני נתקלתי לאחרונה שנהגים נוסעים במהירות מופרזת בתוך העיר. אז תדברו גם על הנהגים שיזהרו -לא רק חד סטרי-צד אחד.
זו לדעתי התשובה. באופן כללי חסרה מודעות לזה"ב. אין קשר לחרדים. באופן אישי, ראיתי גם כמה תיעודים של ילדים לא חרדים שהתפרצו לכביש.אפשר לענות על זה בקלות,
יותר ילדים = יותר תאונות סטטיסטית לצערנו.(באחוזים לא ראיתי שילדים חרדים נדרסים יותר)
הוא לא שאל את השאלות כי כמוך הוא יודע את התשובות.אולי תשאל;
למה ילדים חרדים עצמאיים יותר?
למה ילדים חרדים עוזרים יותר?
למה ילדים חרדים חרוצים יותר?
תראה לי ילד חילוני שגדל בהרצליה או רעננה שהולך (מרחק שתי רחובות) ברגל - לבד או עם חבר לאימון כדורגל?.. --- ההורים מסיעים אותם!!
תראה לי ילד חילוני שמוכן להרים את עצמו מהמחשב או מהטלוויזיה כי אמא שמה לב שחסר לה קצפת מתוקה להכנת הקינוח....
תראה לי ילד חילוני שהחריצות שלו מגיעה לשליש מהחריצות שיש לילד חרדי.
לעומת זאת;
תאונות של קורקינטים, אופניים חשמליות וכד'....
כאן אפילו הסטטיסטיקה (שלך) תודה שזה אחרת לגמרי!
שזה עצובולכן פחות משקיעים בללמוד דברים נספים, כמו"כ התרבות החרדית היא לצפצץ על המדינה ועל הכללים
את זה אני יכולה להעיד מהיכרות אישית, יש בחינוך החרדי משהו שגורם לילד להיות פחות מפונק והרבה יותר עצמאי.תראה לי ילד חילוני שגדל בהרצליה או רעננה שהולך (מרחק שתי רחובות) ברגל - לבד או עם חבר לאימון כדורגל?.. --- ההורים מסיעים אותם!!
תראה לי ילד חילוני שמוכן להרים את עצמו מהמחשב או מהטלוויזיה כי אמא שמה לב שחסר לה קצפת מתוקה להכנת הקינוח....
אני מסכימה שאחת הסיבות העיקריות לסטטיסטיקה היא שילדים חרדים עצמאיים יותר מבני גילם החילונים.אולי תשאל;
למה ילדים חרדים עצמאיים יותר?
תראה לי ילד חילוני שגדל בהרצליה או רעננה שהולך (מרחק שתי רחובות) ברגל - לבד או עם חבר לאימון כדורגל?.. --- ההורים מסיעים אותם!!
חלק מהעניין הוא שלהמון משפחות אין רכב ולכן המון ילדים הולכים ברגל/באוטובוס מה שגורם לכך שהם הרבה יותר בדרכים מילדים אחרים.תודה שעוררת אותנו. נתונים מזעזעים.
לדעתי, בערים החרדיות, הרבה רחובות הם חצי חניה (כביכול רחוב לא מסוכן) ומכאן מתחיל ההרגל של הילדים להסתדר לבד. אבל, ילדים כל דרכם היא בפזיזות ולא במתינות. צריך להרתיע אותם יותר.
וגם פניה לבעלי רכבים, בשכונות חרדיות, שימו בבקשה 7 עיניים.
בלה בלה בלה בלה בלהלמה ילדים חרדים עצמאיים יותר?
זה לא נכון?בלה בלה בלה בלה בלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: