שבוע שעבר שמתי הרבה מים , הבצק היה ממש דביק ולמרות זאת החלות התפוררוא. שהבצק יהיה יותר נוזלי אם אפשר. (הכי הרבה מים, שעדיין אפשר לעבוד אם הבצק.)
איזה כמות לשים בקילו?כשאני מפחיתה סוכר, זה פחות מתפורר
אני משתמשת ב 80% מלא 4 כוסות מים, עם התפחה טובה יוצא בצק מעולה!אני מאוד מגוונת בקמחים.
לרוב משתמשת בכוסמין/מלא 80%.
כתבתי שמעולם לא מדדתי את כמות המים - ואני משערת שזה כ-4 כוסות - יתכן מאוד שהגזמתי.
מחר אבדוק
כןפעם שמעתי שבכוסמין צריך לשים פחות מים מקמח רגיל.
זה נכון?
@Yael Mor אומנם באיחור , אבל אפשר את המתכון בבקשה?אני גם משתמשת בכוסמין 80%, ויוצאות חלות מצוינות. אגב, אני מיד מקפיאה אותן לאחר האפיה(אחרי שהן מתקררות).
ומוציאה רק לפני הסעודה ישירות לפלטה וזה כמו טרי. אם את רוצה את המתכון- בשמחה.
להפךפעם שמעתי שבכוסמין צריך לשים פחות מים מקמח רגיל.
זה נכון?
בשמחה@Yael Mor אומנם באיחור , אבל אפשר את המתכון בבקשה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: